Как да Wire А Hunter термостат 40170

The Hunter 40170 термостата е прост електронен термостат с механична температура и контрол на излитане . Можете да го използвате, за да настроите температурата в дома си по време на двете отопление и охлаждане сезон. Една единица контролира както си пещ и вашия климатик , и 40 170 е съвместим с най-често срещаните бойлери и климатици. Hunter осигурява етикети с този термостат да ви помогне да организирате правилно термостата жици и знаят как да ги свържете . Това прави Hunter 40170 термостата много проста за жица. Нещата ще трябва
Flat отвертка
Small Филипс отвертка
лекотоварно чук
Electric тренировка с 3/16-inch малко
Level
2 нови алкални или литиеви 1.5 - размер волта "АА" батерии MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

изключите захранването се превключва на вашия пещ и климатик . Изключете прекъсвачи , които контролират и двете устройства , ако е възможно.

2

отчупвам или развийте капака на съществуващия си термостат . Свалете задния плоча , както и ако не са в състояние за достъп до вашите термостат проводници и вашите термостат тел терминали.


3

Отстранявайте всяка жица от своя терминал и го надпишете с правилното му етикет Hunter . Обозначете на RH, R , VR или 4 терминал проводник със стикера RH, жицата RC или VC със стикера RC , на Y, C или M проводник с етикета Y, на W или H проводник с етикет W , Г F или тел с етикета G, О проводник с етикета на O и жицата B с етикета на B . Да не се поставя етикет на тел C , ако имате едновременно C и Y или M тел .

4

Отстранете всички останали части от стария си термостат .

5

Обезопасете проводниците към стената с тиксо или ги огъват над пропастта в стената , така че те не се промъкнат зад стената . Ако имате C тел , както и Y или M тел, можете да Залепете края на жицата C и го пъхнете зад стената , тъй като не е необходимо за този термостат .

6

Издърпайте горния капак на вашия Hunter 40170 на разстояние от гърба му плоча , като държите всяко парче в едната ръка и да ги дърпа от друг.

7

Поставете задния панел на вашия нов термостат срещу стената. Издърпайте етикетирани проводници през отвора в задната плоча . Преминете към стъпка 8 , ако монтажните отвори на вашия Hunter 40170 линия с монтажните отвори от стария си термостат .

8

Level термостата обратно плоча от него се редят на опашка срещу дух или електронен ниво до нивелир балон е в центъра на нивото или когато електронният ниво показва, термостата е прав . Маркирайте позицията на двете монтажните отвори от всяка страна на задната плоча . Поставете обратно плоча настрана и пробийте 3/16-inch монтажни отвори . Поставете условие котва във всяка дупка и го докоснете нежно в всяка дупка . Поставете термостата обратно плоча на стената , така че неговите монтажни отвори подреждат с котвите .

9

Обезопасете задната плоча на термостата към стената с осигурени монтажните винтове . Затегнете ги с отвертка .

10

Разхлабете всеки от седемте крайни винта , който съответства на етикета на един от вашите жици. Поставете всеки проводник в черната терминал щит зад терминал винта, който съответства на неговия етикет . Затегнете всеки винт , след като поставите една жица .

11

Свалете джъмпера между терминалите RH и RC , ако имате и RH и RC жица. Оставете го в и се уверете, че тя да не падне, ако имате само един от тези два проводника за вашата система.

12

Push излишната тел зад стената, така че да не получите в начина, по който .

13

Задайте " HE /HG " ключът на плоча на стената да " HG " за газ или нефт топлина и " HE " за електрически пещи . Задайте "HP /STD" в положение " HP ", ако имате един етап термопомпа или да " STD" , ако имате система за редовно .

14

Поставете две пресни алкални или литиеви " АА "клетки в зависимост от полярността маркирани за всеки притежател на батерията в плоча на стената. Вкарайте капака обратно върху задния панел на вашия Hunter 40170 . Възстановете захранването на пещта и климатик . Определете вашата термостат по желание.

Как да Super Charge мощност на охлаждане Вашият вентилатора

Няма нужда да се харчат много пари , за да получите най-мощният вентилатор това лято. Вземете този съвет и Super Charge съществуващия си фен вместо . Нещата ще трябва Ice Dish Soap Water Меджик Er

Περισσότερα >
Как да направим Домашно Моисей Кошница

Моисей кошници са една от многото възможности там , когато новите родители трябва да изберат място за новороденото си бебе да спи . Освен, че е удобно, защото на тяхната преносимост , Моисей кошници с

Περισσότερα >