Как да Отстраняване на жлезите с вътрешна Mini - Split

A жлезите с вътрешна мини - сплит климатик разделя на две важни части . Една част е монтирана извън дома и контрол вентилация и ауспуха , докато от друга страна се инсталира чисто върху вътрешната стена и разполага с изпускателните отвори и потребителския интерфейс. Както при всички климатици , може да се сблъскате с проблеми с въздушния поток , загуба на мощност или операция дистанционно управление. Инструкции

1

Позволете три минути, за да преминат след мини сплит климатика активира само след като е бил изключен. Системата е програмирана да не работи в продължение на три минути след реактивиране като мярка за безопасност .

2

Премахнете мебели, като дивани, столове или завеси от вентилационните отвори в предната част на устройството , ако охлаждане ефективност е ниска. Прохладното въздуха , генерирани от мини - разделянето не е в състояние да се движат през стаята , ако отворите са блокирани . По подобен начин, инспектира решетката на входа , за да потвърдите , че нищо не се засмуква срещу него. Мини сплит система не е в състояние да произвежда студен въздух , ако уредът не е в състояние да тегли въздух в уреда.


3

Изключете устройството от захранването и го включете отново , за да възстановите връзката , ако устройството не успее да се включи. Ако нулиране успее да се възстанови захранването на уреда , намерете полето прекъсвач в рамките на дома или сградата и ясното определяне на прекъсвача , който контролира единица . Проверявайте състоянието на ключа прекъсвач . Ако ключът е зададен в средата или " позиция Off ' , прекъсвача се спъна и електричество не е в състояние да тече към мини сплит система. Завърти ключа на прекъсвача в положение " On" и включване на уреда .

4

Отворете предния панел отвътре компонент и премахване на въздушния филтър от уреда , ако уредът не успее ефективно да се охлади въздуха. Въздушният филтър може да е много мръсна и предотвратяване на въздуха от течаща свободно в уреда . Почистете въздушния филтър според инструкциите на производителя . Това може да включва използването само на течаща вода или бутона " Fan Speed ​​" прахосмукачка .

5

Натиснете на дистанционното управление или на интерфейса звено, което да се увеличи скоростта на вентилатора , ако уредът се охлади стаята твърде бавно . Бутонът " Fan Speed ​​" позволява на потребителя да се увеличи или намали скоростта на вентилатора.

6

Преместете по-близо до устройството с дистанционното управление , ако дистанционното управление не успее да заповядам на мини - сплит тяло. Някои климатик единици изискват , че дистанционното управление се използва в рамките на около 20 метра от устройството. Почистете зоната приемник на сигнала на интерфейса на мини - сплит , ако нови батерии са в дистанционното и вие стоите в обсег , но дистанционното управление не може да работи . Сензорът за дистанционно управление или звено сигнал приемника може да е запушена с мръсотия .

Как да Отстраняване на Lennox HVAC C22 -41

The Lennox HVAC C22 - 41 е кондензация газ пещ , която използва процес на горене импулс. Пещта се движи на продуктите на горенето газове през топлообменника и в отоплителната намотка , което разделя г

Περισσότερα >
Shaker Tape тъкане Инструкции

Shaker лента е тежък режим на 100% платно лента направени специално за стол тъкане , защото тя не изсъхне и да се счупят. Лентата прави тъкане бърз и лесен и прави удобна седалка . Shaker лента се пре

Περισσότερα >