Как да свържете Swamp Cooler към съществуващите шахтите

В районите на страната с ниска относителна влажност , една от системите за кондициониране на въздуха най - ефективни разходи е по-хладно блато. Свързване на охладител блато към съществуващата тръбопроводът от къща включва поставянето на охладителя в район над стаите да бъде охладен , тъй като блато охладител работи чрез добавяне на влага във въздуха и той да се изпари за понижаване на температурата на околния въздух . В навлажнен въздух е по-тежък от тази на сух въздух , така че се спуска в най-ниската област на разположение . Нещата ще трябва
Ролетка
Мел
Circular Saw
Swamp охладител единица
рамки или винтове за дърво
Замажете
Замажете пистолет
1/4-inch вода тръбопроводи
Pipe лента Гъвкава тръба
тиксо
T съвместно канал
метал механични MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Изберете място, на вашия покрив да инсталирате охладителя на блато. Обикновено , най-добре е да го монтирате така че да има лесен достъп до съществуващата тръбопроводът на тавана. Измерете точното местоположение на вашия блато поставяне охладител два пъти. Вие ще трябва да се направи намаление на покрива си и не искате да го поставите в грешното място .

2

Маркирайте разфасовки си на покрива керемиди с тебешир . Проверка на измерванията , след като сте ги обявихте инча


3

Изрежете отвора за въздуховоди част на охладителя на блато, електрическите проводници и водопровода .
<Бразилски> 4

Настройте охладителя на блато в положение и я закрепете към покрива с винтове за дърво или кадриране ноктите.

5

Замажете около работата на канал върху външната страна на покрива. Ще трябва да силикон от интериора , както добре.

6

Прикрепете водопроводната мрежа на блато охладител единица . Поставете тръба лента конец върху резбата на тръбите за да се осигури по- добро уплътнение , че няма да изтече . Пусни тази тръба през дупката в покрива и след това силикон около него да се запечата на покрива.

7

Прокарайте захранващия кабел през отвора в тавана. Дръпни го , така че няма застой от външната страна на покрива. Силикон това на място , както добре.

8

Прикрепете гъвкав въздуховод до дъното на охладителя на блато от вътрешната страна на тавана. Вие ще искате да се работи бързо , както на тавана ще бъде много неприятно .

9

Стартирайте гъвкав канал към съществуваща част от интериора у дома канал . Това може да включва добавяне на T съвместно . Ако това е необходимо , инсталирайте T става чрез отрязване на съществуващата парче тръба с ръчна ножица и го cobbling заедно с тиксо .

10

Прикрепете тръбите на тавана за една студена вода тръба. Това може да включва добавянето на 90 градусови тръбни дърводелците и допълнителни дължини на тръбата в зависимост от разположението на водните линии в дома си . Всеки път, когато използвате резба дърводелец не забравяйте да поставите тема лента на резбата.

11

Прокарайте захранващия кабел през тавана надолу в кутията с предпазители . Прикрепете положителните и отрицателните линия проводниците към съответните скоби зад предпазител панел.

Как да инсталирате Комплекти линия в Mini - Split System

Много собственици разчитат на климатик през горещите месеци за комфортен интериор. Въпреки това , някои домове не разполагат с тръбопроводна система за преместване на охлаждащия въздух на отделни стаи

Περισσότερα >
Как да поправите извити крака на маса

извити крака маса предлагат отличителен външен вид на всички видове маси , вариращи от официални маси трапезария на случайни коктейлни маси . Те също така служат функция , разбира се, и проблемни крак

Περισσότερα >