Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> Климатици >> Content

Как да инсталирате ламарина тръби

Ламарина канал работа е стандарт в повечето домове в САЩ . Инсталиране или подмяна на части от този тип канал работа може да бъде направено от всеки, който може да реже по права линия с ръчна ножица . Канали могат да бъдат изработени от радиални (цилиндрични ) парчета или правоъгълна кутия парчета и да бъдат или стандарт или пленум клас, и двете от които могат да бъдат окачени с канални закачалки и прости винтове. Нещата ще трябва
електрическа бормашина с Philips главата на водача
ламарина винтове
Яки
Канални закачалки
Кнехтове
Тиксо
Алуминий фолио лента
Silicone силикон < Бразилски> Замажете пистолет MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Карта на цялата система канал преди да се опитате да го инсталирате . Това ще ви даде много възможности да се обхват възможните опасности, включително водни линии , електрически кутии и опорни конструкции . Това също ви позволява да закупите само работата канал ви трябва.

2

Вземете канални парчета от кутията и да ги събере. Бутилките са напълно сглобени , но правоъгълен канал се предлага в две парчета и трябва да се подстригва заедно с трупчета .


3

Прикрепете първото парче от тръбата работа за принудителното въздух единица или багажника на съществуващ канал . Използвайте лист метални винтове и тиксо , за да се осигури по- добро уплътнение .

4

Hang останалата канал работата в зависимост от вашите схематични. Уверете се, че да се запази най-малко един - инчов просвет от запалими материали. Ако има структури , че не може да се избегне , трябва да изрежете и яка тях, и не забравяйте да запечата яката с тиксо .

5

Свържете всяко парче тръба към следващата с конектор приплъзване . Този съединител може да бъде свързан с метален лист, винтове или тиксо . Лентата създава въздушен добро уплътнение и трябва да се използва със или без винтове са .

6

Инсталирайте канални закачалки всеки три до пет метра. Завийте ги директно в дървени подпори .

7

Запечатайте всяка връзка с алуминиево фолио, лента или силикон за уплътняване . Това е изключително важно, тъй като спукан въздуховоди предизвика неефективност , която може да доведе до по-високи сметки за отопление и охлаждане .

8

Добави изолация около работата на канал в области, които имат големи температурни отклонения като тавански и избени помещения . <Бразилски >

От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1019050894.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.