Проблеми с Климатроник и Rattling

Някои климатик шумове, като капещите звуци или леко бръмчене , са нормални , докато устройството работи . A нов шум или тракащ шум може да е индикация , че нещо не е наред или обект е вътре в звеното, което не трябва да бъде там. Преди отваряне на панелите за достъп до вентилатора на кондензатора , изключете електрическия поток към климатика , за да се предотврати токов удар . Отломки

Първото място можете да потърсите климатик шум е корпуса на вентилатора на кондензатора . Отломките, като пръчки, найлонови торбички или листа , може да падне или да се вкарва в корпуса на вентилатора. Когато вентилаторът се върти , тя може да удари предмета или обекта да наслагвате около скоростите на вентилатора , като го кара да направи шум всеки път, когато вентилаторът се върти . С премахването на климатик фен жилищните панели , корпуса на вентилатора може да се изследва . Всички чужди тела трябва да бъдат премахнати .


Fan Монтаж

Ако вентилаторът не е монтиран правилно , вентилаторът може да удари от двете страни на корпуса на вентилатора , както се оказва . Това не само да предизвика шум , той предпазва вентилатора от взривяването правилно . След панели фен на жилищата са отстранени , можете да дадете на вентилатора се върти и да наблюдаваме дали остриетата удрят нищо. Може дори да видите марки вътре в корпуса , където вентилаторът е ударила . Вентилаторът трябва да се деинсталира и преинсталира правилно , така че тя се премества свободно.

Има търси Sound При отваряне на вратата на New Whirlpool Хладилник

Whirlpool потребителите хладилник модели се предлагат с най- фризери, фризери странични и дънни фризери. Ако наскоро сте закупили един от тези модели , а чукат шум от вратата може да бъде неприятен .

Περισσότερα >
Как да направим един рога Герб Rack

Антлърс могат да направят за много интересни закачалки . Ако имате няколко еленови рога , разположена около , или сте си купили някои по интернет , сложете ги да използват добре , докато ги показва въ

Περισσότερα >