Mini Split система за инсталиране

Мини сплит системи климатици използват често, защото те са по-лесни за инсталиране от централни звена на въздуха. Мини сплит системи се нуждаят от 3-инчов отвор, през външни стени, за да се свържете с изпаряване единица отвън. Мини сплит системи обикновено се използват в апартаменти и други сгради за малки за централна климатизация . Ако искате да инсталирате на вашия собствен мини сплит система , можете да го направите сами с малко караница . Нещата ще трябва
бормашина
Фрези
гаечни
Водни маркучи
Teflon лента
Electronic Stud Finder
Пластмасови дюбели стенни

Покажи повече инструкции

1

Сложете изпарителя от външната страна на къщата си. Използвайте бормашина за пробиване на пилотни дупки в палубата на климатика . Закрепете изпарител единица за палубата на климатик с включени болтове с помощта на гаечен ключ.

2

Пробийте дупка в стената , която води до изпаряване единица с помощта на 3 - инчов малко.
<Бразилски>
3

Поставете въздушния изход маркуча в дупката на изпарител единица . Залепете края на изходния маркуч с тефлонова лента, за да защити връзката към стената. Свържете електрически кабел към Вашия въздушен изход маркуч.

4

Вкарайте маркуча и електрическия кабел през отвора и в дома си . Свържете маркуча към входа на въздуха в вътре си единица . Tape края на връзката във вашата единица , така че маркучът е защитена.

5

Свържете друг маркуч към отвора на кондензатора на гърба на вътрешната единица , разположена в долния десен край на единицата . Залепете края на къщата , така че е сигурен в отвора на кондензатора . Вкарайте маркуча през дупката в стената , така че виси от външната страна на стената. Когато влагата излиза от климатика , то ще излязат през този маркуч.

6

Използвайте търсачка електрически родословни да намерите всички болтове в дома си. Пробийте пилотни дупки в гърба на кутията , след това се подредят дупките от вашите дюбели към пилотни дупки. Пробийте котви в стената и поставете винтовете предвидени със системата. Поставете уреда на стената , и го включете в електрически контакт. Включете устройството на стената.

Как ли Tray Вода Канализация на Maytag Рамо до рамо

Тавата за вода , понякога се нарича тиган за източване , вътре си Maytag рамо до рамо хладилник играе важна роля в системата за размразяване на уреда ? ; без него, се стопи вода от отделението на фриз

Περισσότερα >
Как да поправите извити крака на маса

извити крака маса предлагат отличителен външен вид на всички видове маси , вариращи от официални маси трапезария на случайни коктейлни маси . Те също така служат функция , разбира се, и проблемни крак

Περισσότερα >