Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> Климатици >> Content

Как да се зарежда фреон 22

Климатици хладен въздух , като го извикате чрез хладилен агент. Фреон 22 се използва предимно в жилищни блокове , тъй като той има способността да извлича топлина и влага от въздуха вътре в дома и да охлади въздуха бързо. Ако вашият климатик не работи правилно или идва чрез вашия единица въздухът не е готино , вероятно имате ниско ниво на зареждане . Презареждане вашата единица с фреон 22 ще получите устройството работи отново , като същевременно поддържат дома готино. Нещата ще трябва
AC габарит
фреон 22 на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Отрежете захранването на вашия климатик в полето за прекъсвач в дома си. Прекъсвача на блока трябва да бъдат етикетирани " AC " или нещо подобно .

2

Намерете високи и ниски страни на климатика. Високата страна е по-малка тръба и ниско страна е по-голям тръба . Намерете сервизния порт на ниско - странична тръба до компресора. Това прилича на входа на една гума .


3

Махнете капачката на сервизния порт ниска страна. Прикрепете синия маркуч от вашия AC габарит към порта за обслужване ниска страна.

4

Свържете другия край на габарита AC към резервоара фреон 22 жилища вашия фреон . Поръси линиите на въздух чрез отваряне на средна копчето на габарита .

5

Отворете регулатора на вашия фреон 22 резервоар, за да започне зареждането на устройството. Изчакайте, докато измервателният уред е достигнал местността " Green" . Това означава , че устройството е напълно заредена.

6

Изключване на регулатора на вашия фреон 22 резервоар и изключете уреда за измерване от системата. Сменете капачките на услуги и включете уреда към вашия прекъсвач кутия.


От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1019050798.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.