Как да се изолират един Air Leak Cold Around климатика

По време на студените зимни месеци , може да искате да оставите вашия климатик , инсталиран в прозореца, за да не се налага да го инсталирате отново по-късно , или да използвате функцията за отопление. Ако пространствата , създадени от климатика на прозореца инсталират не са правилно включен , хладен или топъл въздух от вътрешността на дома може да изтече или студено време може да изтече инча Климатик системи идват с прилягащо уплътнение и L скоби , но ако вашето устройство липсва тези, можете да ги вземете в местния магазин за хардуер . Нещата ще трябва
Ножици
Времето уплътнение
Tape мярка
бормашина MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Демонтирайте климатика от прозореца и го оставете настрана.

2

Отворете прозореца, където ще бъде инсталиран уреда. Измерете разстоянията на перваза на прозореца и крилото на прозореца. Нарежете на ленти от времето на тюлени , които са същите като дължините на перваза на прозореца и крилото . Обелете гърба почивни метеорологичните ленти и натиснете перваза на прозореца лентата срещу перваза на прозореца и прозорец крилото ивица срещу крилото на прозореца .


3

Поставете климатика обратно в прозореца и затварят на открито прозорец надолу в началото перила на единицата прозорец.

4

Инсталирайте L скоби в горната част на отворения прозорец , за да го предпази от отваряне. Поставете L скоби в ъглите срещу страни на рамката на прозореца и в горната част на отворения прозорец . Пробийте дупки чрез скобите в рамката на прозореца . Поставете винтовете в дупките и винтовете конеца през скобите и в рамката на прозореца .

5

Мярка горната част на отворения прозорец и се нарязва на ленти от времето запечата точно същата дължина. Обелете отстъпва лентата и я поставете между стационарен прозореца и горната част на отворения прозорец , за да се предотврати проникването на въздух през отвора .

6

Измерете разстоянието между блока на климатика и на открито пространство създаден между рамката на прозореца и от двете страни . Нарежете ленти да се поберат по протежение на горната, долната и ръб на рамката на прозореца от всяка страна. Обелете отстъпва лентите и натиснете лентите срещу касата, перваз и крилото . Издърпайте панелите акордеон вън от стените на климатика и ги ситуира над върховете на печата .

7

Нишка винтове през дупките на акордеон панел и в рамката, за да ги затегнете надолу и пречат на въздуха от изтичане чрез .

My Кенмор Ice Maker Model AD- 18 има теч

лед мейкър AD- 18 се намира във вътрешността на някои от най- байонет Kenmore хладилници. Водата се доставя автоматично , колкото е необходимо, за машина лед през тръба зад хладилника . Ice е направен

Περισσότερα >
Идеи за декориране на мебели за детски Търг School

Детски училище търг е за печелене на пари за областта , за да компенсира допълнителните финансови нужди , които има , след като правителството финансова помощ се изразходва . Използвайте творческите с

Περισσότερα >