Как да инсталирате Комплекти линия в Mini - Split System

Много собственици разчитат на климатик през горещите месеци за комфортен интериор. Въпреки това , някои домове не разполагат с тръбопроводна система за преместване на охлаждащия въздух на отделни стаи . В разтвор , мини - сплит системи са създадени, за да се охлади на стайна специално без необходимостта за канали . А мини - сплит система използва както вътрешни и външни устройства за създаване на охладен въздух . Линията поставя между двете устройства трябва да се разполага и свързва в конкретна ориентация за правилното функциониране на system.Things климатични ви е нужно
Хладилно масло
Обвързващата колан
Spanner инструмент
<Бразилски> Покажи повече инструкции в
1

Уверете се, че вътрешните и външните тела са монтирани в постоянните им места. Уверете се, че двете устройства имат правилното разстояние около тях за вентилация.

2

смажете краищата на хладилния агент и източване линия, настроена , които навлизат на вътрешния модул с хладилно масло.


3

Свържете фреон и дренажни линии към задните пристанища на вътрешното тяло е . Потвърдете , че линията на хладилния агент е инсталиран над линията за източване.

4

Затегнете свързващите гайки с инструмент, гаечен ключ . Обърнете се към собственика мини - сплит система на потребителя за конкретни стойности на въртящия момент .

5

Закрепете два ред задава с обвързваща колан. Това ще гарантира, че комплектите линия да не случайно се отдръпват от тяхната точка на свързване.

6

Snake линията определя чрез дома и навън към външното тяло . Намажете краищата , които влизат на външното тяло с хладилно масло. Свържете наборите линия , като следвате стъпки 3 и 4 отново.

7

Тествайте мини - сплит система. Вътрешното тяло трябва да води последователна хладен въздух за стаята.

Какъв вид на дървен материал, използван за успоредка

? The препасан , усукване органи кърлинг и около успоредка винаги са връхната точка в програма гимнастика. От начинаещи до олимпийския клас гимнастички , предизвикателството да спечели мача с най-добр

Περισσότερα >
Как да инсталирате плъзгащи Dog Door

Ако искате да инсталирате врата куче за домашен любимец , изрязване на дупка в врата или стена, за да се създаде една врата на кучето може да бъде отнемаща време задача, която потенциално може да нама

Περισσότερα >