Как да се изчисли BTU топлинен товар за Room

BTU A помещението , или британски термални единици , топлинен товар е количеството топлина , натрупан в течение на един типичен часа в резултат на топлината на тялото , осветителни тела и лъчите на слънцето грее надолу на тавана , стените и прозорците . Тези данни е важно при закупуване на нов климатик , както BTU рейтинг на близо един AC единица съвпада топлинен товар на помещението , толкова по -ефикасно ще изпълнява. Намирането на топлинния товар на една стая в BTUs не изисква нищо повече от няколко измервания и някои прости математика. Нещата ще трябва
мярка Tape
Calculator MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Измерете ширината и дължината на стаята и се размножават двата номера . Умножете резултата с 31,25 . Този номер е топлинен товар BTU за площта на помещението.

2

Измерва се площта на всеки прозорец в стаята. Умножете площ на всички прозорци с южно изложение с 868 , и тези на други стени със 164 . Ако един прозорец все още няма пердета или щори , умножете неговия резултат от 1.4 . Добавяне на номерата за всеки прозорец заедно, за да открие най- топлинен товар BTU за прозорци на помещението .


3

Умножете средният брой на хората, които използват стаята в определен момент от 600 да намерите BTU топлинен товар за хората.

4

Определяне на мощността на всеки осветително тяло в стаята. Това обикновено е отпечатана върху крушката . Добавяне на мощност на всички устройства заедно и се умножава по 4.25 за натоварването на BTU топлина за осветление.

5

Добави рейтинги BTU за района , прозорците , хората и осветлението заедно, за да намерите Общият топлинен товар стая в BTUs на час .

Как да получите достъп до изтичане на помпа на Fridgidaire

Frigidaire произвежда два вида уреди с дренажни помпи , перални и съдомиялни машини . Всяка помпа е предназначен да произведе вода от уреда в предварително определено време в цикъла. Процедурата за до

Περισσότερα >
Как да спечелим една Folding Шевни Таблица

Осъществяване на сгъване шиене на маса, с голяма гладка работна повърхност , която може да се срути и се съхранява лесно , когато сте чрез шиене, ви помага да конвертирате вашите шиене стая в стая за

Περισσότερα >