Как да се отървете от миризмата на плесен От Централна Климатик

Ако плесен миризми идват от централния климатика , тя може да бъде причинено от мухъл и мръсотия натрупване в рамките на единицата или въздушния филтър. Почистване на охладителния елемент и перки на вентилатора вътре в модула се извършва със серпентина чисти и вода от градински маркуч . Процесът е разхвърлян , така че зоната около уреда трябва да се провери за правилното отводняване. Ако водата не е в състояние да се отцеди от климатика , използвайте wet - сух вакуум за почистване на излишната вода . Нещата ще трябва
отвертка
Flashlight
Пенообразуваща бобина чисти
градински маркуч
Wet - сухо вакуум MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Поставете отвертка в винтовете на жилищните панели климатика и ги развийте . Настройте винтовете настрани и извадете панелите, за да изложи на охлаждащия елемент или охладителни намотки .

2

Shine фенерче през единия край на намотките , а след това и другия. Ако намотките са чисти , би трябвало да можете да видите фенерчето ясно от другата страна на блока . Ако намотките са мръсни или смесила с плесен , след това светлината от фенерчето не трябва да е видима. Уверете се, че , за да намерите на електронните компоненти на климатика и отбележете позицията си , така че те не се пръска с вода.


3

Спрей разпенването бобина чисти на намотките централен климатик , докато те " отново изцяло покрита . Ако мръсна , спрей перки на вентилатора на кондензатора , както добре. Оставете чисти намотка да се явят на определения период от време, както е посочено от посоки на бобината чистене .

4

Screw градинския маркуч в кранчето от страна на дома. Завъртете копчето кранче обратно на часовниковата стрелка , за да включите водата . Издърпайте кранчето към централната климатика. Напръскайте бобините и перки на вентилатора на кондензатора с вода, докато изтече чиста от другата страна на намотките . Избягвайте пръскане на електрическите компоненти с вода.

5

Нека канализация напълно от климатика . Ако не може да се оттича , използвайте wet - сух вакуум, за да суче, останалата вода .

6

Сменете панелите за отглеждане върху уреда и ги завийте с отвертката .

7

Издърпайте решетката на входящия отворена от вътрешната страна на дома и премахване на въздушния филтър. Проверете въздушния филтър за прах или мръсен натрупване . Ако филтърът е много мръсна или да го замени или да го почистите . За да го почистите , пуснете топла вода върху двете страни на филтъра, докато мръсотията е напълно премахната . Оставете филтъра да изсъхне на въздух , преди да ги поставят обратно . Затворете решетката на прием.

Отстраняване на Сушилня Belt събрание Амана

Най-големият компонент във вътрешността на Амана сушилня е барабана. Това е във ваната , където можете да се облечеш . Тя е тази , че барабан се върти по време на цикъл на сушене . Барабанът се върти

Περισσότερα >
Как да шият един бутон Double Тапицерия

Buttons се добавят към тапицерия проекти за стабилизиране на плата и да добавите визуален интерес . Докато бутони могат да се добавят в почти всяко място на една част от обзавеждането , използването н

Περισσότερα >