Как да се изгради бетонна площадка за Климатроник

единица кондензатора на централен климатик седи извън дома и е свързан с изпарителя, в дома от маркучи. Кондензаторът изисква здрава основа на подкрепа за предотвратяване на вибрации и движение . Устройството е често поставя на бетонна плоча , въпреки че предварително направени бетон парче може да се използва , а не панелни или тампон излива на място. Този проект е подходящ за най- направи-си - yourselfers.Things ви е нужно
лопата е. ниво 2 - от -4 - инчов дървен материал
4 -метрова дърводелец е. Дървена колове
Бетонни <Бразилски> количка
Trowel

Покажи повече инструкции

1

Определя размера на плоча необходимо за климатика. Тази информация е достъпна в ръководства на производителя. Ако размерът е неизвестен , а 5 -по- 5 -метрова плоча ще се побере повечето ситуации .

2

разкопае копка от местоположението включително интервал около 6 инча около планираните страни на климатика подложка за да се позволи на работно място.


3

Build форма от 2 - от -4 -инчов дървен материал. Нарежете на дървен материал 3 инч по-дълъг от планирания размер на климатик подложка . Закрепете четирите парчета заедно, за да образуват квадрат с вътрешен размер същият като този , планиран за подложката .

4

Поставете формата в изкопаната откриването . Карам дървени колове от външната страна на формата . Поставете ниво на 4 -метровата дърводелец през формата и позицията на формата , докато тя е ниво и го закрепете на мястото на залозите .

5

Изчислява се количеството на бетона е необходимо. Умножете пъти дължината на ширина пъти дълбочината на плочата . Ако подложката е 5 квадратни фута и 4 инча дебелина , например, се размножават 60 пъти 60 пъти 4 за 14 400 кубически сантиметра от бетон. A кубически ярда от бетон е 46 656 кубически сантиметра . Нашата 5 - квадратен фут плоча изисква 0.3 кубични метра .

6

Изсипете бетонова смес във формата и нивото с замазка . A замазка е прав борда поставен в горната част на формата и е съставен в рамките на бетона , за да изравни повърхността.

7

мистрия повърхността на бетона , за да се получи гладка повърхност . Работа мистрията по повърхността многократно, за да се получи гладка повърхност. Оставя се бетонът да изсъхне през нощта , преди да извадите на формулярите. Засипете почвата около ръбове на подложката .

Как да премахнете камбанки От NuTone Ringer

A NuTone звъненето е звънчева инсталация , която може да се справи с до три врати наведнъж . Ако не използвате някоя от трите врати вече, постоянно или временно , можете да премахнете камбанен звън .

Περισσότερα >
Shaker Tape тъкане Инструкции

Shaker лента е тежък режим на 100% платно лента направени специално за стол тъкане , защото тя не изсъхне и да се счупят. Лентата прави тъкане бърз и лесен и прави удобна седалка . Shaker лента се пре

Περισσότερα >