DIY : жлезите с вътрешна Мини- сезона

Много собственици смятат, че топлите летни месеци са просто твърде непоносими без климатик единица за охлаждане на интериора. За съжаление , някои от домовете не разполагат с въздуховоди , или проходите , необходими за типичен централен принудени климатик . За щастие , климатични тела са на разположение, които не се нуждаят от канали , наречени мини- сплит . А мини - сплит система използва вътрешни и външни компоненти за генериране на хладен въздух за една конкретна стая , като всекидневна. Инсталиране на жлезите с вътрешна мини - сплит може да направи-си -сам проект , отрича нуждата да плати професионалната скъпо време и труд . Нещата ще трябва
Stud Finder
Marker
Level
Mini - сплит система
Обвързващата колан
отвертки
винтове MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изберете място за вътрешното тяло. Устройството трябва да се намира на стена около 8 метра над пода. Не трябва да има достатъчно пространство , заобикаляща уреда да позволи адекватна вентилация.

2

Намерете шипове на стената или дървени подпори , с търсач родословни . Отбележете местата на родословни с маркер .


3

инсталирате приложения стенен плоча в избраното място чрез осигуряване на събранието с винтове и отвертка. Използвайте ниво, за да се уверете, че носещата плоча е хоризонтална права .

4

да постави вътрешното тяло върху плаката на стената , това обезпечаване с доставените ключалките на плаката.

5

Закачете дренажния маркуч и тръбите за хладилен агент , да отглеждат на закрито звеното . Пробийте дупка в стената достатъчно голям, за да се хранят маркуча през него. Уверете се, че тръбата на фреона отдава над дренажния маркуч за правилното функциониране.

6

Вържи дренажния маркуч и хладилен тръбата заедно с обвързваща колан. Snake маркуча и конфигурация тръба през стената , докато тя достигне планираната извън място за открит компонент.

7

Уверете се, че външното тяло се поставя в постоянно местоположението му , обикновено върху бетонен блок. Районът непосредствено заобикаля външното тяло трябва да бъде достатъчно голям, за вентилация и бъдещия достъп обслужване.

8

Прикрепете изтичане и охладителните тръби към външното тяло . Уверете се, че те са здраво прикрепени за предотвратяване на течове .

9

Включете вътрешните и външните тела в електрически електрически контакти . Тествайте системата с устройството за дистанционно управление .

My Air Conditioner Drain Pan е спряно до

Проблеми с климатик винаги изглежда да се случи по най-горещите дни на годината , когато е необходимо уреда най-много. A запуши съда за изпразване обикновено е резултат от запушват в линията за източв

Περισσότερα >
Как да Frost Plastic

Създаване на замръзнал ефект върху прозорци може да предложи всяка стая в къща или офис с нов облик . The слана поглед е също често се използва за увеличаване на личния живот в рамките на една ста

Περισσότερα >