Как да се свържете с климатик

Свързване на един или повече прозорци климатици във вашия дом е разходно- ефективен начин да поддържате вашето семейство готино и комфортно през тези горещи летни месеци . Както при всеки уред у дома , че е важно да се свържете вашия климатик правилно и се уверете, че няма въздух е изтичане около прозорците. Свързване на климатика по правилния начин го прави по-енергийно ефективни , докато помага да го направи по-добра работа на охлаждане вашия дом . Нещата ще трябва
Ролетка
маса или стоят
Towel MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Измерете дължината и височината на прозореца , където въздухът климатик ще бъде свързан . Проверете размера на климатика , за да гарантират, че тя ще се побере . Не трябва да има никакви проблеми с поставянето на стандартен климатик в традиционен прозорец ; но ако прозорците са малки или странно оформени , може да има проблем .

2

Задайте климатика на пода и се простират от двете страни , доколкото те ще отидат . Измерете цялата дължина на климатик да се гарантира , че устройството с удължени страни ще покрие цялата дължина на прозореца . Покупка вече странични протектори за климатика , ако прозореца е твърде дълъг за сегашните .


3

Инсталирайте климатик филтър , ако тя все още не е предварително инсталиран . Затворете капака на филтъра.

4

Поставете надежден щанд или маса точно до прозореца, където имате намерение да свържете климатика. Внимателно настроите климатика на масата . Покрийте масата с кърпа, за да го предпази от драскотини.

5

Излез навън за достъп до прозореца, от екстериора на Вашия дом . Помолете приятел да остане вътре, за да помогне с климатика. Можете да монтирате климатика сами, но тя е много по -лесно, ако имате помощ . Ако инсталирате климатик на втория етаж , може да се наложи да отворите прозореца, докато приятелят ти държи климатика на място. След като устройството е здраво на място , са си приятел го задръжте , докато можете да намалите прозореца надолу, за да го заключите на място.

6

Отворете прозореца отвън и попитайте Вашия приятел да държи климатика срещу ръба на прозореца . Ако работите от себе си, вие ще трябва да преместите устройството в положение по своему.

7

Разширете страните на климатика , докато те са изравнени с двете страни на прозореца. Уверете се, че стените се затварят плътно и да няма дупки и пукнатини , които биха могли да позволят насекоми да влизат в дома.

8

Затворете прозореца , така че е наравно срещу горната част на климатика. Натиснете върху климатика за да се гарантира , че тя е здраво на мястото си.

9

Върни се обратно в къщата и свързвайте климатика към електрически контакт . Изключете климатика , за да се гарантира, че студен въздух тече .

Как да Отстраняване на GE Профил пералня /сушилня в Demo Mode

GE Профил перални и сушилни машини са от потребителския клас устройства , които се отличават предимно дигитален контролен панел . Като използвате пералнята и сушилнята , можете да се натъкнете на проб

Περισσότερα >
Как да спечелим една Shaker люлеещ се стол

Как да спечелим една Shaker люлеещ се стол . Насладете малко от ранните наченки на Америка и да направи Shaker люлеещ се стол . Основана в Америка през 18-ти век , Шейкъри , религиозна секта , се горд

Περισσότερα >