Как да инсталирате Fan Motor в Whirlpool AC

Намаляване на стайна температура чрез обмен на топло за по-топъл въздух, както и преносими централни климатици циркулират въздух с моторно задвижване фенове . Ако AC фен трябва да спре да работи , устройството ще продължи да се включва и изключва , но поради липса на движение на въздуха , няма да изстине къщата. За направи-си -сам индивидуално , след като мотора е бил идентифициран като проблем , инсталиране на нов мотор на вентилатора в Whirlpool AC е относително просто задача. Нещата ще трябва
Screwdrivers
Ключове
Felt маркер
New мотора MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете AC единица или завоя прекъсвача на панела за обслужване.

2

Премахнете всички винтове от външната страна на AC капака с отвертка . Работа капака на климатик безплатно от уреда с ръцете си .


3

Намерете фен на единицата , в непосредствена близост до охладителната серпентина . Откачете проводниците , свързващи вентилатор да си мотор . В зависимост от единица дизайн , жиците ще бъдат прикрепени към вентилатора чрез клип или с винтове ; натиснете бутона за освобождаване на клип с пръста си или премахнете винтовете на клемите с отвертка. За единици с винтовете на клемите , марка терминалите със съответните цветове тел с маркировка писалка преди отстраняването . Например , марка на " W " за бял неутрален проводник , " B" за черния гореща тел и " Г " за зелен заземителен проводник .

4

Откачете проводниците на мотора захранване , което води към мотора от захранването , с помощта на отвертка или гаечен ключ. Отбележи съответно горещи , неутрални и земята кабели .

5

Отстранете монтажните болтове в основата на мотора , които придават на двигателя към AC единица , с гаечен ключ . Повдигнете двигателя от устройството.

6

Задайте новия двигател на място и преинсталиране на анкерните болтове с гаечния ключ . Прикрепете кабелите на захранването на новия двигател с отвертка или гаечен ключ . Свържете проводниците от новия мотор на вентилатора с клипа или отвертка .

7

Осъществете отново захранване на устройството . Включете климатика , за да потвърдите вентилаторът работи ; Ако вентилаторът не работи, изключете захранването и проверете връзките . След като сте потвърдили, вентилаторът работи , преинсталиране и затегнете капака на място с винтове и отвертка .

Моите Whirlpool миене Drains Както се изпълва

Ако отидете да започнат свой Whirlpool миене , само за да разберете , че никога не става пълна , защото тя се оттича като го изпълва , най-вероятно имате някакъв вид проблем с помпа за миене . Преди д

Περισσότερα >
Съвети за да украсят една домашна Toy Бебе Bed

Миниатюрна бебе легло може да се побере добре с персонализиран куклена къща украсена точно начина, по който ще искате вашата къща мечта да бъде. Спално бельо и тъкани ви позволи да персонализирате лег

Περισσότερα >