Как да се докаже един климатик кондензатора към бетон

Въздушен кондензатор е ключов компонент от климатична инсталация , която седи отвън на сграда . Въздушни кондензатори трябва да бъдат закрепени към повърхности те почиват след като те са склонни да вибрира по време на употреба . Ако кондензатора не е фиксиран на мястото си , медните тръби са свързани към устройството HVAC вътре може да се прегъва . Вие може да осигури въздушен хладник към тампон бетон с чук тренировка и специализирани бетонови котви , които се отличават ръкави , разположени в долния си край . Веднъж поставена вътре в дупка , ръкавите се разширяват , за да се осигури въздух кондензатора на място. Нещата ще трябва
кондензатора база с предварително пробити слотове
Felt върха маркер
Hammer бормашина
1/2-inch зидария малко
Tape
1/2-inch бетонни котви , 3 см в дължина
Hammer
регулируем гаечен ключ
очила
Dust маскират MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Поставете кондензатора върху бетона. Маркирайте бетона , като се използват предварително пробити слотове , разположени във всеки ъгъл на кондензатора като отправни точки .

2

Поставете 1/2-inch-by-4 инчов свредло в чук тренировка . Измерете от върха на бита зидария 4 инча и увийте лента около бита на вала , ако тя е по-дълъг , за да се предотврати по -пробивни .


3

Slip върха на бита зидария вътре в предварително пробити слот кондензатора база , така че да лежи върху повърхността на бетона . Дръжте тренировка чук под ъгъл от 90 градуса спрямо бетона и натиснете спусъка , за да започне сондажи.

4

Дръжте фирма натиск върху горната част на тренировка чук, с помощта на дръжките за ливъридж , докато зидарията малко прониква в бетон материал. Плъзнете ротационното зидария малко нагоре и надолу вътре в дупката, за да премахнете праха и отломки , докато пробиване на 3 до 4 inches в бетона . Спри пробиване веднъж лентата увит около бит на зидария вал достига до повърхността на бетона.

5

Завъртете гайката на бетон котвата , докато тя се изравни с горната част на болта . Slip върха на бетон примката през предварително пробити база на кондензатора база и в отвора . Хит на гърба на котвата с чук , докато шайбата и гайката са изравнени срещу кондензатор база.

6

Използвайте регулируем гаечен ключ , за да затегнете гайката и разширяване на котва втулката вътре в отвора . Спрете затягане на гайката , след като не може да го върти с гаечния ключ . Продължи към следващата предварително пробити отвора на кондензатора база и повторете целия процес , докато в кондензатора се закрепва върху бетона.

Препоръчителни размери за Централна Климатици за House

Избор на централен климатик за вашия дом може да включва няколко различни опции, от името на марката за определяне на типа на термостат , който искате да използвате. Но вие също трябва да разгледа раз

Περισσότερα >
Как да се изгради един Milk Crate Bench

Мляко щайга контейнери са разностранни взаимносвързани кутии . Кутиите са обикновено квадратни или правоъгълни с квадратни решетки за стените и дъното . По едно време, тези каси са били направени за и

Περισσότερα >