Как да се източва на Portable Sharp Модел CV- P10MX

Portable и икономичен, климатикът на Sharp CV- P10MX е проектиран да се охлади и пречистване на въздуха в една стая. Уредът е снабден с резервоар за вода за събиране на кондензационната течност , произведена по време на процеса на охлаждане - течност, която трябва да се източи периодично . Когато резервоарът е пълен, модулът няма да работи , което предотвратява препълване и увреждане ; индикаторът оператор , светлината на таймер и " Mega Cool" светлина ще започне да мига, за да ви предупреди за необходимостта да се оттича в резервоара , както добре. Нещата ще трябва
5/8-inch вътрешен диаметър гумен маркуч
Bucket
Shallow контейнер MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете Sharp CV - P10MX климатик , но държат на единица включен инча

2

Подгответе гумен маркуч с вътрешен диаметър 5/8-inch чрез плъзгане на маркуч скоба, която дойде с уреда около единия край и бутане втулка за източване , която прилича на малка чаша, в края на краищата.


3

Намерете дренаж дюзата на гърба на устройството , точно под ауспуха на левия фланг. Дюзата Дренажната наподобява циферблат с малка тръбна дупка в центъра .

4

Завъртете скалата за източване в отворено положение , така че той да е поставен вертикално . Свалете малка покривка , или спирателния кран , от дюзата .

5

Push втулка за източване на края на маркуча над дренажната дюзата и затегнете скобата около маркуча сигурно. Поставете другия край на маркуча в кофата .

6

Натиснете бутона за захранване на устройството два пъти, за да започнете източването на вода в кофата . Когато водата е източена , натиснете бутона на захранването веднъж, за да изключите уреда отново.

7

Разхлабете скобата за маркуч и отстранете втулка и маркуча от дюзата дренаж . Поставете спирателния кран и го завъртете така че е позициониран хоризонтално, за да се затвори.

8

Поставете плитък съд под дюзата канализационна тръба , разположен в долната дясна част на гърба на устройството . Извадете кранчето и оставете останалата течност да се отцеди вън . След като изцедени, замени кранчето . Тази стъпка не е необходима, ако имате намерение за поддържане на работата на климатика , но трябва да се направи преди да се премести или съхраняване на единица .

Как да се изолират един Oil котел

Много хора знаят, че това е икономично да се изолират тяхната гореща вода цилиндър . Ако вашият резервоар за гореща вода не разполага с изолация яке , тя ще ви струва повече, за да запазите топла вода

Περισσότερα >
Видове Caster Стволовите

Casters прикрепят към дъното на много често използваните предмети, включително офис столове и колички за пазаруване . Колелцата служат като многопосочни колела, които променят своята посока, за да се

Περισσότερα >