Как да се справите с два етапа на термостат

A система за отопление на два етапа е възможност за поддържане на постоянна температура в дома си , като автоматично регулира колко топлина си пещ пъди . За да функционира правилно двустепенна нагревател , трябва да разберат как да се коригира настройките на системата с помощта на цифров термостат . Чрез термостата , можете да конфигурирате настройките температура , регулирайте скоростта на вентилатора , и промените опциите за отопление , което ви позволява да се поддържа последователна, удобна домашна обстановка . Инструкции

1

Натиснете "SET " бутон. Това ще доведе до термостата , за да покажете текущата "Комплект" температурно ниво, което е температурата на вашия нагревател се опитва да поддържа .

2

Натиснете стрелките нагоре и надолу , за да регулирате "Комплект" температура . След няколко секунди бездействие , термостата ще се промени на " Room " температура, която е текущата температура в помещението.


3

Натиснете " Фенът " контрол преминете към " Auto" или " On" настройки. Това ще определи дали вентилаторът винаги работи , или е включено по отоплителната система , когато е необходимо.

4

Настройване на скоростта на системния вентилатор , като изберете " Hi " или " Low" с помощта на " скорост на вентилатора " превключвател .

5

Избери, за да стартирате нагревател или климатик система чрез промяна на " термостат" контрол на преминаване към " Cool" или "Heat ".

Домашно Steel Grill Burner

Осъществяване на голям капацитет открит грил от 55 - галон стомана барел е перфектен проект на го майстор . Копия от това домашно класически са били пуснати на пазара с търговска цел, но малцина от тя

Περισσότερα >
Как да спечелим Гипс Таблица Основи

Гипс е силен строителен материал , който е лесен за използване и лесен за мухъл , което го прави добър избор за настолни бази. Мазилка трапезни бази приемат много форми : класически колони, статуи , г

Περισσότερα >