Как да замени кутията, която на Air Handler седи на

Кутията , че вашият въздух манипулатор седи се нарича пленум , и къщи или защитава жизненоважни компоненти на климатичната система , включително вентилатора въздух или изпарител намотка . С течение на времето , части от въздуха водачът може да се развие плесен , особено ако на пленума е конструиран неправилно или повреден. Air товарач единици и пленумите изработени от различни материали като шперплат или ламарина са оформени, за да се вмести в свободното пространство във вашия дом или офис . Това прави вашата оценка на звеното и обгръщащия района от решаващо значение за правилното замяна. Нещата ще трябва
Кука лампа
Nail Remover
Crowbar
Бутални видях
Graph хартия
Pencil
Tape мярка
24 - габарит ламарина
Черно маркер
оксижен
HVAC изолация
фолио лента
Миг заваряване пистолет
Миг заваръчна тел
заваръчни съоръжения за безопасност
Sheet метални ножици
Започнете яки
сапунена вода
Bleach

Покажи повече инструкции

1

Разгледайте внимателно инсталацията за определяне на най-ефективните методи за въвеждане и изваждане на ток пленума . Дръж лампа или две над работното място , ако е необходимо , за да се осигури адекватна светлина.

2

Откачете всеки канал работа хранене в кутията . Използвайте възвратно трион за рязане в равнината нагнетателна кутия захранва и следи около канала на въздуха. Нарежете плитко , за да се избегне увреждане на нищо от вътрешната страна. Премахнете всички канали от района на пленум .


3

Демонтаж на пленума от излаз лост в ставите или рязане през присъединят линии на полето . Извадете частите на старата кутия един в даден момент.

4

Измерете размерите на въздуха манипулатор единица за определяне на размера на новия прозорец . Скица на дизайна на новия прозорец , за да мащабирате върху парче на милиметрова хартия . Например , ако имате нужда от кутия, която е 3 -по -3 фута определи какъв крак мерки върху милиметрова хартия , т.е. две мрежи , и скица на формата по подходящ начин.

5

Draw нарязани линии на ламарината според вашите размери . Направи линии, за да се настанят всяка от шестте самолета , необходими за изграждане на кутията. Използвайте прав ръб , за да линиите .

6

Secure ламарината да бъдат отрязани до вашата работна станция и да използвате оксижен да направи панелите на нагнетателна кутия .

7

Определете правилно изолацията HVAC да използвате за климат , където пребивава на пленума . Това се определя от R- стойността на изолацията. Нарежете пет листа изолация да съответстват на размерите на равнините на ламарина . Прикрепете изолацията на метални панели с фолио лента.

8

Изчистете работата ви пространство и подготвяш заваръчна техника и Дон вашата безопасност предавка , най-важното за защита на очите и ръкавици. Работа с два панела по време , заваряване ъглите заедно под прав ъгъл . Weld формите заедно, докато кутията е пълна.

9

Вземете измервания на всички канали , които трябва да бъдат взети предвид в пленума , ако е необходимо. Mark пространството на лицевата страна на кутията и след това се направят съкращения си с лист метални ножици .

10

Поставете стартовия яката в дупката се порежете в наказателното поле , а след това се огъва закачалките на ръба на яката вътре в кутията , докато те са перпендикулярни на тялото на кутията и да седне на мястото си. Следваща прикачите инсталирате кутията на мястото на въздуха манипулатор и приложете работата на канал в началния яката.

11

Увийте краищата на нагнетателна кутия и всички тръби за хранене в нея с фолио лента. <Бразилски>

Как да възстановите часовника на Panasonic SD978S Микровълнова

The Panasonic SD978S е 2,2 куб. фута микровълнова печка , която може да бъде поставена на плота или вграден в кухнята си . Той има сензор с едно докосване да се готви и претопляне на храна , контролен

Περισσότερα >
Стол бой с пръчки Directions

председател боят с пръчки е популярна техника за производство на мебели се използва от много антични столове , маси и други мебели . По време на процеса на бой с пръчки , на мебелните предприятия изпо

Περισσότερα >