Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> Климатици >> Content

Как да конвертирате монофазен Бриджпорт Motor

Бриджпорт Моторът на еднофазни е един от най-честите мотори намерени в дома климатици . Един от най-добрите начини за поддържане на Вашия двигател работи безпроблемно е да се превърне в двигател , така че се върти в обратна посока . Това греси статора и поддържа мотора магнитна полярност работи правилно за продължителен период от време. Вие не трябва да бъде техник HVAC да конвертирате вашите мотор с обратен ред . Можете да го направите сами, само с няколко инструменти. Нещата ще трябва
предпазни очила
отвертки
Nut шофьори MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Включете захранването на AC уреда в кутията за почивка в дома си. Изключване на уреда при термостата също е вариант , но може да имате мир на ума , знаейки, че прекъсвача е спряно.

2

Сложете си предпазни очила. Използвайте отвертка, за да свалите капака на услуга панел на гърба на AC единица . Това трябва да ви даде достъп до двигателя от вътрешната страна на устройството. Погледни в долната част на мотора , за да намерите Т5 и Т6 или терминали T8 .


3

Използвайте шофьор гайка за премахване на шипове , притежаващи проводниците към клемите . В зависимост от Вашия двигател , вие ще трябва да използвате ¼ - инчов или драйвер на 5/16-inch гайка . Включете кабелите ще терминала T5 до T6 или терминала T8 на двигателя.

4

Закрепете проводниците към мотора с вашия шофьор гайка . Затворете панела за услуга върху гърба на AC единица .

5

Върни се в кутията на прекъсвача и да го включите. Моторът сега ще тече в обратна посока .


От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1019050678.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.