Най-добрият начин да Навлажнете компресорни Vibrations

Външни климатик компресори са изградени доста трудни , защото те трябва да издържат елементи, като топлина, студ и дъжд. Някои вибрации може да се очаква от външен компресор , тъй като моторът превръща вентилатор компресор при високи скорости. Един от най-ефективните начини за намаляване на вибрациите компресор е да инсталирате забавящото крак възглавнички. Тези подложки обикновено са изработени от твърда гума. Преди да инсталирате подложки , макар , да се запознаят на компресора и за всякакви разхлабени болтове , които могат да бъдат причинители на вибрации изглежда . Нещата ще трябва
Филипс отвертка
антивибрационна крак тампони
Helper MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете захранването към устройството компресор от прекъсвач .

2

Използвайте отвертка Phillips да свали задържащите винтове за капака на компресора на климатика на място. Внимателно повдигнете капака на устройството на компресора и да го настроите да се отстрани.


3

Флип прекъсвача и включване на климатика. Изчакайте компресора да риташ нататък. Спазвайте вентилатора и други движещи се части на компресора. Конкретно гледам да се види дали някои специфични части се движат хаотично или повече в сравнение с други части .

4

Изключете захранването към устройството и , с помощта на комплект вложки или регулируем гаечен ключ , затегнете всички болтове на части като че ли се движи прекалено .

5

Имате помощник дръпнете компресора на една страна. Задайте забавящото част от лапата надолу в място, където подножието на компресора ще си почине и след това да настроите компресора надолу от тази страна . Издърпайте компресора нагоре от другата страна и да зададете забавящото част от лапата по тези крака.

6

Поставете капака на компресора и крепежните болтове с отвертка Phillips . Добавянето на забавящото подложки трябва да се намалят значително компресорни вибрации.

Как да възстановите един KitchenAid Микровълнова

KitchenAid микровълни са напреднали екрани , които показват неща като времето на деня , времето за готвене , подгряване таймери и ниво на мощност . В случай на повреди на дисплея може да се нулират ръ

Περισσότερα >
Как да спечелим една Рустик Quilt Ladder

Как да спечелим една Рустик Quilt Ladder . Quilt стълби се продава за над $ 100 през каталози и онлайн . Но можете да направите този селски юрган стълба за една малка част от разходите. Можете да изпо

Περισσότερα >