Как да Self Инсталирайте Central Air Conditioning

За да се намалят разходите , можете да постигнете много от инсталацията на централна климатизация на собствения си, но не можете да завършите работата освен ако не сте EPA - сертифициран да се справят с хладилен агент. Сравнително лесно ли е за собствениците, да се създаде бобината на изпарителя и кондензаторни агрегати , и стартирайте ред задава между двата блока . Останалите стъпки , в това число създаване на окабеляване и работи на хладилния агент , трябва да бъдат оставени на изпълнител . Във всеки случай, това е от съществено значение , за да се придържат към инструкциите на производителя , местните строителни норми и електрически кодове. Нещата ще трябва
кондензатора единица
кондензатора подложка
Hole видяха
Evaporator бобина
Tape мярка
Пробийте
Метални ножици
Метални винтове
Sheet метални <Бразилски> отвертки
Таванни скоби
Смукателна линия е. Сондата катер
Liquid Онлайн MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изберете открит място за кондензаторни агрегати , в идеалния случай сенчеста , равно място с най-малко един крак на просвет . Установява кондензация подложка и поставете кондензатора в началото на това .

2

Изрежете малък отвор в долната част на стената до кондензатора , използвайки дупка трион. Това ще позволи на кабели, които да тичат към електрическото табло и тръбите да тичам до пещ /въздух манипулатор .


3

Инсталирайте бобината изпарител вътре Пленумът на доставките намира на вашия пещ или въздух манипулатор . Първо , измерете изпарител серпентина и отрежете малко по-голяма дупка в пленума с бормашина и метални ножици . Ако използвате въздушен манипулатор , можете да пропуснете тази стъпка, тъй като бобината вече е инсталирана вътре. Ако имате двукорпусен бобина, просто го монтирате на пещта.

4

Construct метални рафтове вътре в пленума за пускането на изпарител намотка . Шелф Задната трябва да е ½ - инча по-висок от предната рафта за водния поток . Завийте рафтовете на пленума и позиция задкрилките на , така че те да са обърнати надолу .

5

Поставете спирала върху рафтовете с хладилен агент , изправени пред навън. Покрийте с метално покритие лист , така че предварително нарязани дупки подреждат с хладилен агент и водосточни конекторите . Завийте място .

6

Свържете линията настроен на кондензация единица и да го стартирате по протежение на тавана на изпарител намотка . Я закрепете към тавана с монтажни скоби . Отстранете част от изолацията да позволи линията да се поберат през дупката на MarketBook.bg 7

Поставете смукателния тръбопровод до повърхността клапан на кондензация единица . Може да се наложи да го свържете към един правоъгълен медни тръби , за да го насочи към устройството , като не искате да създадете прегъвания в линията .

8

Свържете линията за течност за кондензация единична повърхност клапани . Пусни го през къщата върху същите таван скоби , които сте инсталирали и го нарежете с достатъчно място , за да го свържете към изпарителя.

9

Инсталирайте термостата и го свържете към кондензаторни агрегати в съответствие с инструкциите на производителя . Подгответе линии ниско напрежение между вашия кръг панел и кондензаторни агрегати , ако сте запознати с процеса , но оставете останалата високоволтови кабели към вашия изпълнител за довършване .

Как да възстановите един GE Spacemaker LX1800 Микровълнова

GE Spacemaker LX 1800 микровълни са адаптивни , което означава, че може да контролира някои от настройките на уреда , като стойностите за времето , нивото на зареждане и размразяване . Можете да изпол

Περισσότερα >
Как да спечелим една Gin Pole за Antenna Tower

A джин полюс осигурява подкрепа за антена по време на строителството . Големи антени са твърде големи, за да се изгради на земята и да се повиши , като едно цяло . Вместо това, джин полюс повдига всек

Περισσότερα >