Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> Климатици >> Content

Каква е процедурата, преди да проверите зареждане с охладител

? За климатик или охладителна система, за да работи , той трябва да съдържа хладилен агент , който може да се компресира и след това се разширява и изпарява , за да се успокоиш изпарител серпентина за охлаждане. Въпреки че охладителната система не използва хладилен агент като гориво , изтичане на информация може да се развие и да доведе до проблеми със системата . От време на време ще трябва да се провери нивото на хладилния агент , за да разберете , ако тя трябва да бъде презаредена с повече газ . Но преди да се провери зареждането на хладилен агент ще трябва да направите няколко други задачи. Проверка за Симптоми

Потърсете симптоми във вашата система за охлаждане , който да показва евентуалната необходимост за повече хладилен агент. В един климатик , може да откриете , че изпарител намотка се заледява поради ниските нива на хладилен агент. Може също така да забележите , че издуване на вашите регистри на въздуха не е толкова готино , колкото би трябвало . За хладилник или друго приспособление, хладилно съхранение , което може да забележите храна размразяване във фризера или липса на охлаждане като цяло.


Проверете за течове

Свържете се с хладилна сервизен техник , която е специализирана в обработката и презареждане на хладилен агент. Те ще разполагат с подходящи инструменти за проверка за течове в системата ви . Електронно устройство за откриване на течове , използван от тези специалисти могат да намерят дори най-малкия теч , която води до загуба на хладилен агент 1/2-oz годишно. Ако има теч , а след това на хладилния агент трябва да бъдат възстановени , без да позволяват тя да се освободи в атмосферата. След това, на теча ще трябва да бъдат ремонтирани преди презареждането .

От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1019050655.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.