Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> Климатици >> Content

Видове Климатроник Свещи

В много климат , климатик е от жизненоважно значение за комфорта и безопасността на дома си в горещ летен ден . Ако искате да спестите време и пари , това е важно да пазаруват въоръжени с познания за колко квадратни метра трябва да се охлади и видовете електрически свещи , налични във вашия дом. 110 Свещи ( 15 Amp )

-малките единици, като например преносими климатици или прозорец единици ще използват този тип щепсел . The 125 volt/15 усилвател версия е типичната щепсела , че вие ​​ще намерите в повечето домове. The 250 volt/15 усилвател версия ще има две остриета , стърчащи от щепсела , или тя може да има трето направление , което служи като основание конектор.


220 Свещи ( 20 Amp )
<Бразилски >

по-големи единици , като някои стенни климатици или прозорец /стена монтирани единици ще използват по-голям тип щепсел нарича 220. Вариации на този плъгин включват 125 volt/20 усилвател и 250 volt/15 усилвател . Може да се наложи да наемат електротехник, за да инсталирате специална линия за подпомагане на по-голям климатик , който използва този размер на контакта.

От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1019050599.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.