Whirlpool Чрез стена Window Unit Монтаж

Както по-топлите климатични подходи , необходимостта да се поддържа хладна температура в помещението се превръща в приоритет , и може да бъде постигнато чрез използването на високо - захранва Whirlpool прозорец единица климатик . Монтаж на климатика на Whirlpool изисква изготвянето на прозореца за уреда, за да се осигури топъл въздух се държи навън и хладно, климатизиран въздух не избяга от отваряне на прозореца . Въпреки, че инсталирането на уреда може да се извърши от един човек , се препоръчва да има помощ за безопасно инсталиране на климатика и да се подготвят прозореца. Нещата ще трябва
Филипс отвертка
Cordless бормашина
1/8-inch свредло
Level MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Поставете топ Ченъл парче на върха на климатика , и го закрепете към уреда чрез вмъкване на 3/8-inch винтове в дупки в горния канал . Най-горният канал е парче пластмаса , която гарантира, климатикът се закрепва към прозореца.

2

Плъзнете странични завеси на уреда в песните , разположени от лявата и дясната страна на климатика. <Бразилски>

3

Вдигнете прозореца и отстранете пластмасовата обвивка от печата пяна. Поставете уплътнението пяна отдолу горната прозореца .

4

Поставете климатика в отворения прозорец и го балансира върху стъклото на прозореца , за да гарантират, че тя е добре поставена в прозореца.
<Бразилски> 5

разшири правото завесата на климатика и да го извадя , за да покрие отвора на прозореца. Поставете свредлото в бормашината , и пробийте малка дупка в крилото на прозореца, за да се създаде отвор за закрепване на завесата .

6

Поставете винт завеса в дупката на завесата , а бавно пробийте винта в отвора за закрепване на завесата . Повторете създаването на дупка за лявата завеса и пробийте винта в дупка в лявата завеса да осигури завесата към крилото на прозореца.

7

Издърпайте прозореца надолу, за да заключите климатика на място, и да зададете нивото на върха на климатика , за да го гарантира , е балансиран .

8

Включете захранващия кабел на климатика в контакта близката власт на власт върху уреда . Поставете останалата пяна уплътнение между горните и долните прозорците, за да блокира топъл въздух да навлезе вашия дом .

Най-малкият плота микровълни

Подгряване кафе , приготвяне на пуканки или готвене основно ястие --- микровълни дойде по-удобно за множество задачи. Но ако живеете в една стая в общежитието или в къщи с една тясна кухня , намиранет

Περισσότερα >
Как да се оцвети с Vanity

Оцветяване суетата ти помага изведат естествения цвят на дървото. Процесът на оцветяване суета е учудващо проста, както и материалите , които ще трябва да бъдат лесно намерени и закупени на хардуер ма

Περισσότερα >