Как да отстранявате Lasko Ceramic - Element Space Нагревател

Lasko марка космически нагреватели с керамични нагревателни елементи са предназначени да бъдат преносими , ефективна и лесна за използване. Ако вашият Lasko пространство нагревател вентилатор не работи , това е възможно керамичен елемент на нагревателя не е успял , или може да има друг проблем . И в двата случая , Lasko предписва няколко техники за отстраняване на неизправности , които можете да изпълнявате в домашни условия. Ако тези техники за отстраняване на неизправности не разреши вашия проблем , повикайте квалифициран техник Lasko . Допълнителна подправяне с вашия Lasko керамично - елемент пространство нагревател може да анулира нейната гаранция или да повреди устройството . Нещата ще трябва
Прахосмукачка с маркуч и привързаност четка
Мека кърпичка Имоти: стара четка за зъби на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

изключете Lasko керамично - елементни Отоплителен уред . Включете друг уред в същия контакт . Ако вторият уреда не работи , проблемът е на изхода , а не с Lasko керамичен нагревателен елемент . Включете нагревателя в работещ изход да го върне към нормалното работно състояние. Ако вторият уредът работи нормално , включете Lasko керамичен нагревател пространство обратно, я включите и да преминете към стъпка 2.

2

Проверете настройките на температурата . Много Лашко керамични модели лични нагреватели идват с вътрешни термостати . Ако температурата в помещението е равна или надвишава предварително зададената температура на термостата на космическата нагревателя , нагревателят Lasko няма да се включи. Вдигнете настройка на температурата на нагревателя и нагревателен елемент Lasko трябва да се ангажира отново. Ако това не стане, преминете към стъпка 3.


3

Оставете керамичен нагревател Lasko да се охлади в продължение на един час , или така. Устройството може да е прекалено горещо. Лашко нагреватели имат автоматични устройства за предотвратяване на спирателни нагревателите от прегряване и представляват опасност за пожар . Премести нагревателя Lasko до място с изобилие от пространство около него , за да се улесни адекватна циркулация на въздуха. Завъртете пространство нагревателя отново. Ако тя не се възобнови редовното функция , изключете уреда и преминете към стъпка 4.

4

Почистете уреда. Dirt натрупване може да доведе Lasko нагревател да работи в продължение на няколко минути и се изключва , след това повторете цикъла многократно. Изключете устройството . Прикрепете приставката с четка, за да маркуча прахосмукачката се . Вакуум всички елементи на повърхността на керамичното нагревателя Lasko . Избърше всяка упоритите замърсявания натрупване със стара четка за зъби. Избършете останалата почва с мека кърпа. Включете уреда отново. Ако личната нагревателя не функционира нормално , преминете към стъпка 5 .

5

Обадете Lasko Техническа помощ при 1-800-233-0268 понеделник до петък по всяко време между 8 сутринта и 17:00 да определят по-нататъшните действие.

Popping Sound в Electric Light Fan

Ако включите електрически вашите фен светлини и веднага чува пукащ звук , това обикновено показва електрически проблем. Вие трябва да го разследва възможно най-скоро и да се обадя един електротехник ,

Περισσότερα >
Как да се покрие Loveseat

Покриването на Loveseat или диван в дома ви ще ви помогне да даде стаята си един нов поглед , без да понесе разходите за нови мебели. Най-бързият и най-достъпен метод за покриване на мебели е да закуп

Περισσότερα >