Air Handler термостат окабеляване

Окабеляване въздух манипулатор термостат един е относително проста задача. Напрежението минава през термостат тел е минимален при 24 волта , но въпреки това , електричеството на термостата трябва да бъдат отрязани преди работа с всички изложени проводници . Използвайте чифт менгеме дръжки или скоба , за да побере всички на проводниците извън стената и да се предотврати тях подхлъзване зад сухото строителство , и отделете време . Нещата ще трябва
Wire стриптизьорка
телени нож
изолирбанд
Електрически капачки
термостат

Покажи повече инструкции

1

Strip всички на проводниците , излагайки поне 1/2-inch на мед . Изправете всеки проводник и да го огънете , далеч от другите , за да се сведе до минимум вероятността от загуба на следите на един проводник. Развийте винтовете във всяка клема на термостата. Малко от тел и терминал подготовка сега ще се извърви дълъг път към превръщането на инсталацията по-лесно.

2

Прикачете червения проводник към " Rc " терминала на термостата. Това е терминал мощност за охлаждане . Тъй като вие само Окабеляване въздушен манипулатор , няма нужда да се отнасят себе си с " Rh " терминал, който е за производство на енергия за отопление. Увийте червения кабел излиза от стената около " Rc " терминал и затегнете винта на терминала , докато жицата е защитена.


3

Прикрепете жълтата жица излизаща от стената, за да реле , обозначено като " Y1 " и ако имате синя жица , я прикрепете към терминала е посочено " Y2 . " На " Y " терминали са за релето на компресора на климатика и втори стадий на охлаждане. Закрепете проводниците към клемите и затегнете винтовете до проводниците са сигурни .

4

Прикрепете зелената жица излизаща от стената до терминала , обозначено като " G. " Не всички , работещи с въздух имат зелена жица , така че ако не разполагате с такъв , че не е задължително да е проблем. Зеленият проводник се използва за захранване на вътрешният вентилатор , но не присъства във всички термостати .

5

Прикрепете Кафявият проводник излизащ от стената до терминала , обозначено като " C. " Не всички , работещи с въздух имат кафяв проводник , така че ако не разполагате с такъв , това не е проблем. Кафявият проводник се използва като неутрален проводник за някои електронни термостати , но не присъства във всички системи .

Как да се определи кофата с лед в Whirlpool , които няма да се разлива Ice

Най Whirlpool хладилници разполагат с функция за лед, който ви позволява да се освободи натрошени или кубчета лед. Ледът е създаден в полето за лед и след това се впръсква през ледена улей в предната

Περισσότερα >
Как да спечелим една шведска маса в един Entertainment Center

Преобразуване на шведска маса в център за забавления не само добавя функционална част от обзавеждането , но и разговор стартер привличащи погледа или фокусна точка на вашия хол или фамилна стая . Защо

Περισσότερα >