Как да заобиколите Circuit Board Dual гориво към Тичам КС

Съвременните климатици са оборудвани с двойни платки гориво да достави студен или топъл въздух. Те работят на газ и ток . Газови пещи , които функционират като източник на топлина през зимата разчитат на природен газ , докато по-икономични функции термопомпени едновременно като бойлер и климатик с електрически ток . Ако само планирате да използвате вашия климатик , тогава вие не се нуждаете от двойна система за гориво , и можете да го заобиколи със стандартна платка и термостат . Можете да се обадите на техник и не се опитвайте да го поправите сами. Нещата ще трябва
Разрязана отвертка
Филипс главата отвертка
Gas линия капачка или лула уплътнител
Standard платка
Едностъпални термостат
изолирбанд
Pipe ключ <Бразилски> Регулируем гаечен ключ на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Намерете прекъсвача или предпазител кутия в дома си. Отворете кутията и флип прекъсвача на вашия климатик на "Off" позиция. Ако не сте сигурни кой прекъсвач е , изключете главния прекъсвач на дома . Той обикновено се намира в горната част на кутията на прекъсвача .

2

Изключете газта в главния затвор за вашия AC , ако е приложимо. Намерете спирателния вентил на газовата линията на гърба на AC единица . Този клапан обикновено има къс и дебел жълт или червен дръжка. Завъртете дръжката на газов вентил на 90 градуса с регулируем гаечен ключ , за да се затвори газовия вентил и спирателен газа.


3

Намерете ключа на захранването, в непосредствена близост до блок АС открит компресор и флип то на "Off" позиция.

4

Свалете капака на винтовете от горната част на блока за обработка на въздуха с решетъчна отвертка след това извадете винтовете зад кориците с отвертка Phillips .

5

Издърпайте горния панел за достъп до вътрешността на климатика .

6

Изключете всички газови линии , прикрепени към устройството с тръбен ключ и ги капачка . Можете също така да се осигури тези газопроводи чрез прилагане тръба уплътнител към върховете на газови тръби.

7

Намери три цветни жици, обикновено черни , бели и зелени , които се движат между съществуващата термостата и двойният платка гориво. Извадете ги от съществуващия терминал термостат от леко разхлабване на винтовете, които ги държат на място. Поставете тези цветни кодове жици под определените им винтовете на клемите на новия термостат : черен телени да лакирана терминал винт, бял проводник към сребрист цвят терминал винт и зелен проводник в зелен цвят терминал винт. Затегнете надолу винтовете.

8

Повторете стъпка 7 за да замени и окабелим нова платка .

9

Свържете проводниците на термостата до основната платка на въздуха Водачът е . Увийте изолирбанд около кабелите около четири инча зад краищата на проводниците . Tuck тези кабели зад платката , за да ги прикрият .

10

Поставете обратно капака на въздушния манипулатор и винт покрива с подходящите отвертки .

11

Възстановете захранването на системата от обръщане на прекъсвача на " ON" позиция. Включете газ на главния клапан за вашия AC , ако е приложимо. Включете захранването на КС на главния панел услуга и я оставете да се охлади в дома в продължение на най -малко два часа .

Как да изберете един вентилатор на тавана за Спалня

A тавана вентилатор охлажда не само дома си през лятото. През студените сезони той може да отрежете вашата сметка за отопление чрез пренасочване на горещия въздух , който събира в тавана надолу към по

Περισσότερα >
Как да спечелим една Chess Таблица

Шах маси са популярни функции в домовете и градините на шахматни ентусиасти. Те могат също така да отпускат заеми богата естетичен дизайн на една стая. Докато някои шахматни маси разполагат с инкруста

Περισσότερα >