Как да се замени един AC Unit в Mobile Home

An климатик единица в прозорец мобилен дом може да спаси семейството си от летните горещини . Тези единици са най-ефективни в стаи , където можете да прекарват много време , като спалня или всекидневна. Подмяна на стар блок с по-нова , по-ефективна единица може да намали разходите за енергия , като същевременно ви готино. Нещата ще трябва
Window климатик единица с външни скоби в комплекта за монтаж
Pencil е. Ролетка
Level
отвертки
винтове
Silicone силикон
листов метал винтове ( по избор ) на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Извадете старата единица от прозореца. Помолете някой да ви помогне ; някои по-стари единици тегло колкото е £ 100 . и може да бъде трудно да се движат сами.

2

Огледайте перваза на прозореца. Виж за признаци на гниене дървесина или разделяне . Ако видите някой , вие ще трябва да замени на перваза , преди да инсталирате новия модул.


3

Монтирайте скобите от комплекта за монтаж . Следвайте инструкциите на производителя за колко далеч един от друг , за да пространство скобите . Обикновено , трябва да се измери перваза на прозореца, за да се намери центъра на пространството на прозореца , и след това марка на перваза с молива в този център точка . Измерете разстояние разстоянието до всяка скоба от централната точка и да ги маркирате. Завийте перваза част на конзолата директно в перваза на прозореца с 2- инчови винтове. Проверете част на монтажната скоба , прикрепена към перваза на прозореца с нивото за да се гарантира , че не се е навел към или далеч от дома си . След като това е ниво , завийте външна скоба в страната на вашия дом . Направете същото и за другата скоба .

4

Вземете нова AC единица и го плъзнете от прозореца от вътрешната страна на мобилния дом и над конзолите . В долната част на устройството ще хване върху конзолите и да го спре от по-нататъшно придвижване . Помолете някой друг да се задържи на устройството, докато излезеш навън и да го прикрепите към скобата чрез поставяне на винт нагоре от долната страна на скобата.

5

Спуснете прозореца до дъното на това лежи на върха на AC единица . Завийте скобата на ъгъл , който идва с комплекта инсталация в прозореца, за да се запази крилата на място. Извадете разширяеми панели отстрани на уреда и ги завинтете на страните на рамката на прозореца . Те двамата се осигури устройството и запечата дома си от външния въздух . Инсталирайте уплътняване , което дойде с уреда в съответствие с инструкциите на производителя.

6

Нанесете капка силикон около външната част на устройството. The силикон предотвратява влага от повреждане на мобилния си дом от просмуква в целия AC единица .

My Cabrio Washer Продължава да Beep След цикъл е Съставено

Whirlpool произвежда диапазон Cabrio шайба най- товарач , който разполага с електронно контролиран сигнал за край на цикъла . Сигнали и сигнал , когато цикъла на измиване завършва и продължава да изда

Περισσότερα >
Как да заредите Staples в Stanley Staple Gun TR100

Staples може да се използва за много повече от това просто да се присъедини купища документи заедно. Staples също може да дойде по-удобно за различни занаятчийски и строителни цели . Stanley TR100 щап

Περισσότερα >