Как да се замени на Blue & Зелени проводници в Low Switch Налягане за Климатроник

Превключвателят за ниско налягане е жизненоважна предпазна компонент в дадена инсталация, HVAC . Трансформатор система доставя с 24- волтов ток към термостат , който от своя страна възлага на климатика кога да работят . Превключвателят за ниско налягане - често се нарича " прекъсвач с нисък охладител " - се намира между термостата и климатика , и има за цел да предотврати превръщането на системата да работи , ако недостатъчен фреон е подарък за безопасна експлоатация. Ако проводниците към ключа за ниско налягане са неизправни , системата не работи . Нещата ще трябва
Tape (по желание )
Телени резачки
Резервни жици MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете електрическото захранване на системата на HVAC . Ако системата не може да бъде физически отделено от електрическата мрежа , но само при изключен главен контролен панел , изключете прекъсвача на разстояние след това да ги Лентови в " OFF" позиция. Това не позволява на друго лице от случайно включване на захранването , докато работите .

2

Определете къде както на сини и зелени жици ще бъдат пренасочени , когато те оставя ключа за ниско налягане . Физически следвайте жиците , и в същото време да ги оцени . Обръщайте особено внимание на дължини на проводниците . Използвайте с цветен код четец габарит зад челюстите на чифт тел фрези за определяне на габарита на проводниците , и отбележете тази надолу, също .


3

Премахнете двата края на едно от двата проводника ; които един - или синьо или зелено - не е важно. Когато телта се насочва в насипно състояние, просто извадете го и го замени с равностоен цвят. Когато телта се пренасочва през тръбопровод , прикрепете единия край на новия кабел към единия край на стария проводник , след това да го извлече от водопровода ; Това автоматично привлича нов проводник в колкото старата жицата се изтегля навън.

4

Прикрепете двата края на подмяна кабел към съответните клеми , или чрез използване на prefitted контактите или инсталиране на нови контакти на инструкциите на производителя .

5

Повторете процеса с втора нова жица . Възстанови електрозахранването. Пробна експлоатация с помощта на термостата за откриване на системата.

Как да се определи Frozen Tank Когато LG Хладилник диспенсър за вода не работи

An вода опаковка LG черпи вода от пластмасов резервоар вътре в храна отделение на хладилника в прясно състояние. Това е предимство, тъй като позволява на уреда за охлаждане на водата , преди да достиг

Περισσότερα >
Как да изберете за чекмеджета

кухненски шкаф дизайнери и производители на мебели разчитат на чекмедже пързалки да дадат своите чекмеджета максимална полезност . При изграждането на мебели, като скринове или бюра , трябва да избере

Περισσότερα >