Как да направим картон Мебели

Как да направим картон Мебели . Въпреки очевидната нетрайност картон , можете да направите картон мебел, която може да издържи теглото на човек, също толкова лесно като дърво или пластмаса , ако използвате един гениален дизайн и малко DIY творчество. Така че , вместо да изхвърлят старото си картон, включете го в нещо полезно и стилен , като картонена стол или картонени stool.Things ви е нужно
картон
Utility нож
Glue

Покажи Още Инструкции

1

получите някои добри , силни картон (за предпочитане голям , непокътнати карето). Най-добрият вид е гофриран тип пчелна пита .

2

Намери някои планове. Можете да импровизирате , ако искате , но погледнете в диаграма и с ясна визуална представа за това, което ще е много, много по -лесно. Вижте раздела Ресурси по-долу за някои безплатни планове картон мебели .


3

Mark необходимите парчета . Прочетете внимателно плановете , като се запознае с измервания и колко картон ще се нуждаете. Използването на една права линия и компас , да се използва маркер, за да се направи на парчета, които ще бъдат изрязване .

4

Изрежете парчетата . След като сте сигурни, че парчетата са изготвени правилно и да мащабирате , използвайте нож за рязане на парчета навън.

5

да постави парчетата . Блокировка на парчета или да използвате лепило , в зависимост от това, което определят плановете. Оставете лепилото да се втвърди.

6

Тествайте вашето творение внимателно . Седнете на стола, но не се прилагат пълния си тегло правилния начин . Не трионче около прекалено много един от двамата. Ако го държи , тогава поздравления ! Вие току-що направихте картон мебели.

Има ли Cool Надолу за КОНВЕКТОМАТ

? Конвекторни фурни готви храната бързо и равномерно, като ги голям удобство за професионални , така и вътрешните готвачи вземане . Феновете в конвекторна фурна циркулират горещия въздух , създаване н

Περισσότερα >
Shaker Tape тъкане Инструкции

Shaker лента е тежък режим на 100% платно лента направени специално за стол тъкане , защото тя не изсъхне и да се счупят. Лентата прави тъкане бърз и лесен и прави удобна седалка . Shaker лента се пре

Περισσότερα >