Как да Залепете Съвместния лястовича опашка

Как да Залепете Съвместния лястовича опашка . A добре направен лястовича опашка съвместна е доказателство за умението на производител на мебели е , защото и на двете си красота и силата си. Въпреки това, за да получите максимална задържаща сила от лястовича опашка ставите , вие трябва да го залепите . Така че тази допълнителна стъпка и да се създаде съвместна лястовича опашка , която ще устои на изпитанието на time.Things ви е нужно
малки блокове от дърво за затягане
Скоби
Glue
Glue четка
Влажен парцали MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Направи стягащи блокове. При затягане на лястовича опашка ставите , това е от съществено значение , че сте поставили натиск върху лицата на опашките . В противен случай , без значение колко здраво го стяга , може да бъде въвеждането на само натиск върху краищата на щифтовете . За да се гарантира, че сте затягане по правилния начин , да вземе един блок на скрап дърво малко по-дълго , отколкото си съвместен е широк и малко по-широка от широчината на фугата и нарязани прорези в нея , които кореспондират с местоположението на щифтовете . Задръжте блок над ставата ; тя трябва да почива само върху лицата на опашките . Направете достатъчно блокове за всяка съвместна .

2

Dry пасне на лястовича опашка ставата заедно, за да се тества е удобно. Това е време, за да провери има ли пукнатини в дървесината , причинени от прекалено стегнат пристъп между опашките и крачетата на лястовича опашка ставата. Ако е необходимо , да вземе ставата един от друг и се използва длето за фина настройка на пристъп . След като имате всичко, точно както го искате , сглоби лястовича опашка шарнир или шарнири и проверете за последен път , използвайки скоби и стягащи блокове. Използвайте достатъчно скоби за съвместно да затвори всички пукнатини и фуги . Ако вие правите мебели във формата на кутия или правоъгълник , измерва по диагонал на парче , за да проверите , ако събранието е квадратна .


3

Стиснете малка локва на лепило върху плоска повърхност , и да получите малко лепило четка. За малки лястовича опашка ставите, като тези в едно чекмедже , разглобявате ставата да се прилага лепилото . Просто се уверете, че парчетата са маркирани за бързо и лесно сглобяване . За по-големи , труп лястовича опашка ставите , оставете парчетата заедно, но дърпат лястовича опашка ставите освен наполовина.

4

Нанесете лепилото . Използвайки четка лепило , прилага либерален слой лепило Към вътрешните повърхности на опашките , по стените на опашките , вътрешните краища на изводите, и от двете страни на щифтовете , които ще се чифтосват с опашките . За по-големи , частично сглобени лястовича опашка ставите, нанесете лепило като голяма част от ставата , колкото можете. Дръжте няколко влажни парцали на ръка, за да избършете излишъка от лепилото .

5

Сглобете лястовича опашка шарнир или шарнири и прилага блоковете и затягащите скоби . За частично сглобени стави , просто използвайте чук, за да карам на ставите у дома , а след това стяга . Glue най-вероятно ще изтръгне който е разхвърлян , но за предпочитане да не свиване на изчакване. Не преса се посочва, че не сте използвали достатъчно лепило. Добро правило на палеца е да се използва достатъчно лепило, за да се получи тънка линия от лепилото се изстисква от всяка повърхност на ставата след като ставата е сглобена и стегната . Ако лепене кутия или правоъгълник , измерва по диагонал на парче , за да проверите за квадрат , точно както направи по време на сухия период. Настройте , ако е необходимо .

6

Почистете излишния лепило . Ако има само малко, изчакайте около пет или десет минути, докато лепилото се създава на повърхността , след това да използвате длето внимателно, за да се вдигне на лепилото от дървесината . Това ще сведе до минимум колко лепило просмуква в дървото , което ще ви помогне , когато сте довършителни повърхността на мебелите. Въпреки това, ако лепилото е локва на повърхността , вие ще трябва да го измъкнеш. Избършете с влажна кърпа . След като лепилото изсъхне и скобите да се отлепят, вие ще бъдете в състояние да премахне голяма част от лепило - напоена дървото на ръка рендосване на лястовича опашка ставата.

Как да се свържете с климатик

Свързване на един или повече прозорци климатици във вашия дом е разходно- ефективен начин да поддържате вашето семейство готино и комфортно през тези горещи летни месеци . Както при всеки уред у дома

Περισσότερα >
Как да спечелим Дюбели С Router

При изграждането на мебели , тя често може да бъде трудно да се намери дюбел прът на правилния размер и диаметър за прилагане , особено когато се работи с екзотични материали. Повечето търговски налич

Περισσότερα >