Как да се изгради Мебели за пари

Как да се изгради Мебели за пари . Превърнете вашия уикенд хоби във втори доход. Може да сте започна като " уикенд дърводелец " изграждане на мебели за забавление. След като вашите умения са на необходимото ниво , опитайте ръката си в изграждане на мебели за пари. Налице е доходоносен пазар за ръчно изработени мебели . Ако имате време , средства и талант , това е една добра инвестиция , която жъне благоприятна възвръщаемост . Инструкции

1

Определете вашата област на специалност. Изберете от строителни маси , столове , сандъци играчки или маси за пикник . Го ограничите до една или две точки , за да започнете .

2

Изчислете времето и разходите . Разбера колко струва един елемент, за да се изгради . Разделя се със сумата от време , необходимо за завършване на обекта. Генериране на цената за стоката , която ви компенсира по подходящ начин.


3

Schedule време за изграждане на мебели според текущите си задължения и свободното време . Съхранявайте на вашия график. Създаване на инвентара, за да имат на ръка , за да започне мебели за вашия бизнес . Не забравяйте правилото на търсенето и предлагането. Само създаде няколко допълнителни парчета.

4

визитки, име на компанията и листовки дизайн за реклама на вашия бизнес . Място на класифицирана реклама във вашия вестник на Общността. Помислете за посещение на местния център за офис доставки копие като алтернатива да го направите сами .

5

водят точна документация за продажби за данъчни цели. Получаване на всички необходими лицензи и разрешителни за вашия бизнес. Отваряне на втора банкова сметка за доходи вие печелите продават вашата стока .

6

Участие в занаятчийски изложения, бълха пазари и базари . Дарете един артикул в местната болница или благотворителна събитие , за да покажете работата си за една добра кауза .

7

Абонамент за специални списания и бюлетини за съвети , съвети и ресурси за пускане на пазара на вашия бизнес.
<Бразилски>


Как да Премахване на Стенен През Range GE Microwave

Монтаж микровълнова фурна на стената и отдолу шкаф изисква инсталатора да бъдем много прецизни със своите измервания и сондажни техники. Добрата новина за премахване на монтиран на стената над най- ди

Περισσότερα >
История на Охайо ковачество

ковачество е считан за един от традиционните занаяти. Традиционните занаяти често се мисли като вече не е в употреба, или във формата на изгубени изкуства. Въпреки, че много неща са били загубени окол

Περισσότερα >