Как да спечелим Plastic Canvas Doll Мебели

Как да спечелим Plastic Canvas Doll Мебели . Направете различни пластмасови платно кукла парчета мебели за вашите модни кукли. Можете да направите градински мебели , мебели за спалня , хол мека мебел и кухненско обзавеждане, което си кукли могат да седят или лежат върху . Следвайте тези съвети, за да се направи пластична платно кукла мебели за целия house.Things ви е нужно
Plastic платно
Мебели модели
Thread брояч
Needle и ножици
Вълна или бродерия нишка

Показване повече инструкции

1

Намерете пластмаса платно образец за вида на мебелите , което искате да направите. Купи доставки , които трябва да се завърши поредицата включително пластмаса платно , игла , ножици , пластмасова платно владетел и вашата вълна или конец.

2

Преценете дали сте прави 10 или 7 броя пластмасови платно мебели. Пластмасови платно се състои от много малки дупки между нишки пластмаса и се предлага в размери 7 и 10 . Отворите за 10 броя конци са по-близо заедно, така че проектите са по-подробни .


3

Count на конци или дупките в пластмасовата платното според вашия модел . Вашият модел ще ви кажа как ще е дълга и широка всяко парче на мебели. Моделите се измерват с теми или дупки в зависимост от модела.

4

Нарежете всичките си парчета , преди да започнете да шиете , така че можете да се уверите , че имате достатъчно пластмаса. Изрежете внимателно, защото една грешна нарязани ще означава, че се нуждаем от нова парче пластмаса платно. Сложете вашите фигури на мебели в различни групи, за всеки тип обзавеждане.

5

Зашийте всяко парче на мебели в зависимост от модела. Можете да работите вашите шевове от горе до долу и от ляво на дясно или можете да обърнете реда , стига да остане постоянна.

6

началото и края на всички ваши шевове на гърба на пластмасовата част , така че никакви теми се показват на завършената работа .

7

Поставете парчетата чрез зашиване на краищата заедно, за да се създаде мебелите. Добави декоративни плат и възглавнички за маси и столове , за да се създаде реалистичен поглед .

Разлика между Automatic Air Conditioning Vs. Manual

A ръчен климатик ви дава контрол . Можете да го включвате и изключвате , когато вие желаете. Не е нужно да се чака за нея да рита в защото ръчни климатици не са термостатично контролирана . Въпреки

Περισσότερα >
Как да Пребоядисвам Antiques

A семейна реликва или друг античен с пилинг боя може да се даде ново начало с нов слой боя . Следвайте всяка стъпка от пребоядисване бавно , поддържане на структурната цялост и формата на елемента неп

Περισσότερα >