Как да се изгради Baseball витрини

Когато получите бейзбол , който е бил подписан от любимия си играч , тя бързо се превръща в един от любимите си вещи . Последното нещо, което искате да направите, е да го нагъвам на сигурно някъде ; по-скоро , вие искате да го покажете на видно място . Проблемът е, че предварително направени случаи бейзбол дисплея, които се продават в магазините за спортни цялата страна са скъпи. Изграждане на собствения си случай бейзбол дисплей е значително по-евтино efficient.Things ви е нужно
Wood
Felt
Стъкло или пластмасов капак
4 балсам пръчки , дълга 1 инч всяка
Glue <Бразилски>
Показване повече инструкции

1

Покупка прикритие за вашия бейзбол дисплей . Размерът на корицата ще определи размера на перваз . A пластмасов капак тежи по-малко и е по-вероятно да издържат на злоупотреба от стъклен капак , но стъклени капаци изглеждат изискано от пластмасови такива. Стъкло и пластмасови капаци могат да бъдат намерени в повечето хоби и занаятчийски дюкяни .

2

Намери парче дърво, което ще бъде в основата на вашата витрина . Най-доброто място да получите дървото е вашия местен склад за дървен материал . Купете си прост 2 от 4 . Имате двора на дървен материал го отрежете по размер за вас.


3

Решете какво искате да правите с вашата база борда . Plain дървен материал , който не е бил третиран изглежда лош вкус . Повечето хора избират да се оцвети тяхната база , но ако оцветяване изглежда малко прекалено традиционно за вашите вкусове , винаги можете да го рисува в цветове на вашия екип .

4

Залепете парче филц от единия край на вашия база - . страната, която ще бъде във вашия случай бейзбол дисплей

5

Stain или боя на балсама се придържа към съвпада с вашата база

6

Залепете балсам пръчки в . средата на своя база по такъв начин, че те правят квадрат. Това ще осигури стабилна основа за вашата ценена бейзбол.

7

Поставете бейзбол на щанда на балсам .

8

Сетъл капака на място.
<Бразилски> 9

Поставете случай бейзбол дисплей в един важен място, където може да се види и да се възхищава от всеки, който посети вашия дом.

Как да инсталирате Кенмор микровълнова печка с един Vent Hood

Монтирането на аспиратор микровълнова фурна ще подобри кухня драстично чрез добавяне на удобна позиция, микровълнова , изпускане на горещ въздух и дим далеч от зоната за готвене и възможностите за пре

Περισσότερα >
Функции на Дърводелски Tools

Когато имате правилния инструмент за работа , вашата задача изглежда да се изпълни. През годините , инструменти фирми , създадени специални инструменти с конкретни работни места дърводелски в ума. Тез

Περισσότερα >