Как да се събере стълбищни парапети

Сглобяване на стълбищни парапети може да бъде доста трудно да се направи , ако не сте сигурни къде да започне. Но ако отделите време, за да разбера какво точно трябва да направя, и да се подготвят за предстоящата работа , трябва да бъде добре за вашия начин за успешно инсталиране на вашия парапет. Ето някои по-нататъшни инструкции за това по правилния начин , за да се съберат на стълбищни парапети за вашите stairs.Things ви е нужно
Измерванията да намали Балясини и мнения
Miter видях
Paddle малко
пневматично спец
Нюел публикации
Балясини
Брад ноктите
Stairway рамка борда бегач на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Първо, човек трябва напълно да премахнете стари стълбищни парапети , стълбове и Балясини ако има такива са налице.

2

за да започнете инсталирането на нова стълбище парапет , подготвят горната и долната Нюел публикации с помощта митра трион и вашите измервания, за да се уверете, че те ще бъдат под ъгъл правилно за парапета .


3

Започнете с най-долния Newel греда от да я инсталирате в дъното на стълбището . Това може да стане чрез осигуряване с МИГ винтове в долната част на рамката стълбище.

4

След това, монтирайте горната Newel пост чрез използване на същата процедура като в последния етап , с изключение , че тази длъжност ще бъде закрепена към горната част на рамката стълбище , обикновено в горната част на мястото за кацане .

5

с митра трион , нарязани бегач борда да се поберат над горната част на стълба рамка , която работи дължината на стълбището на страната , че стълбищни релсата ще бъде поставен .

6

Инсталирайте съвет или дървото над рамката стълбище , като го поставите върху рамката и обезопасяването с винтове към рамката стълбище .

7

Place и инсталиране на релсите за обувки до дъното и топ Нюел пощи чрез поставянето им върху стълбище съвет , че е просто секс. Те могат да бъдат обезпечени с помощта на винтове , които отиват в дъното на Нюел пощи през релсите обувката.

8

Тя сега е време за инсталиране на парапета . Това трябва да стане чрез поставяне на горната и долната Нюъл постове, като се уверите, че тя е закрепена на няколко сантиметра от края на постовете .

9

започнете инсталирането на парапета чрез сондиране около 1 " в дълбочина с гребло малко в краищата на всяка от Нюел пощи , така че Брад ноктите може да се използва за закрепване на парапета на Нюел постове.

10

Използването на пневматичен спец , нокти Брад ноктите в парапета през Нюъл постове.

11

Използване на митра с измерванията на ъгъла , нарязани всички необходими Балясини , така че те ще се впишат парапета . Достатъчно Балясини трябва да се приготвят така , че не по-малко от около 3 " 4 " ще бъдат разпределени между тях.

12

накрая, осигуряване на парапет в началото на парапета , който е бил инсталиран и в долната част на рамката стълбище с отново с Брад ноктите с пневматично спец . Ако се желае , лепило може да се използва преди ноктите да ги държат в място дори повече . В края на тази стъпка, трябва да сте инсталирали успешно Вашия стълбищен парапет, боядисан .

Видове пречистватели на въздух

Когато обектът на замърсяването идва, автомобилните газове и машина изпускателната обикновено идват на ум. В действителност , много замърсители се намират в средната дома , както и . Най-добрият начин

Περισσότερα >
Как да присъства на Мебели Осъществяване School

Как да присъства на Мебели Осъществяване School. Има много различни начини, за да присъстват на мебели вземане училище. Курсовете се предлагат онлайн и професионалните училища са разположени в много г

Περισσότερα >