Как да си направим една дървена Treasure Chest

Дървени сандъци са чудесен проект, който може да варира от малки до големи , в зависимост от това колко съкровище сте натрупал . Ето как да се изгради основната дървена съкровищница . Младежите могат да направят този проект , с надзора на възрастен . Готовият гърдите ще бъде правоъгълна кутия , дълга три фута и дванадесет инча tall.Things ви е нужно
Two Antiqued месинг топ - монтажни панти
Четири Antiqued месинг кутия ъгли
Hammer
Rasp <Бразилски> 1 инч довършителни пирони
Шкурка ( груби и фини )
Walnut или тъмно петно ​​(по желание )
Brush (по желание )
Парцали (по желание )

Покажи повече инструкции

1

Изберете дървата , които бихте искали да използвате. Pine е най-евтиният , и пясък , така и на петна добре . За допълнителен характер и да направи своя съкровищница поглед " и се използва , " за табла с много зърнени и грудкови дупки изглежда . Плоскостите , които купувате , ще бъдат стандартни, 12 - инчов широк , 1- инч дебелина . Две осем крака дълги дъски са предложени да се запази дърво отпадъците до минимум.

2

Изрежете четири дъски всеки 36 инча на дължина.


3

Нарежете два квадратни крайните дъски , измервателни дванайсет инча от всяка страна.

4

Пясъчни ръбове всеки съвет да изглаждат и премахват всякакви груби отрязани краища , така че на борда ще седне флъш срещу друга дъска .

5

Sand всяка от дъските първо с шкурката на нискокачествена да се отстранят всички грапавини , и след това с фина шкурка за по-гладко покритие. Ако искате вашето съкровище да изглежда износена и одраскани , пясък и срещу целия зърно .

6

Прикрепете двете квадратни крайните дъски. Приемайте по една дълга дъска и двете квадратни крайните дъски и нокти площадите до ръба на дългата дъска. Преди забиване на пирони, се уверете , че ръбовете са изравнени .

7

Пирон другите две дълги дъски за квадратния край дъските. Сега би трябвало да имат тристранно кутия. Подсигурете дълги дъски една до друга , използвайки 02:58 ноктите равномерно разположени по дължината на дъската.

8

Поставете последната дълго съвет, който е на капака на сандъка , в горната част на кутията и позиция , докато тя е наравно с всички ръбове .

9

Вземете една панта и го поставете 12 инча от левия край и нокътя или го завинтете на мястото на най-добрите и страничните дъски . Направете същото и с втория шарнир , което я поставя 12инча от десния край . Проверете, за да видите , че капакът се отваря и затваря свободно. Регулирайте панти , както е необходимо .

10

Поставете антични месинг кутия ъглите , една във всеки ъгъл на капака. Това създава "подсилена " изглежда , че е обща за добри ковчежета .

11

Rough до кутията. С помощта на чук, стърженето и груба шкурка , добавете вдлъбнатини , несъстоятелност и ожулвания на вашата кутия , което му придава износен вид . Имайте предвид, че тези ожулвания ще оцвети по-тъмни , отколкото останалата част на дървото.

12

посрами гърдите (по желание ) . Използването на тъмно петно ​​, леко четка върху петното върху дървения материал , както вътре, така и отвън. Колкото по-дълго го оставите на , толкова по-тъмен цвят ще бъде. Избършете с парцал , и се повтаря , докато не се постигне желания цвят . Оставете да изсъхне за 24 часа.

Attic Air Conditioning Монтаж

Веднъж, собствениците на жилища с хидравличен топлина трябваше да скъсам стени и подове , за да инсталирате климатик. Тези, с принудително въздушни пещи често трябваше да уголемите съществуващите сист

Περισσότερα >
Как да спечелим една Срок Виж Antique С Износени Paint

Антики имат възраст , привлекателен външен вид , който желаете , но те ​​не винаги имат структурната цялост на модерно обзавеждане . Чрез някои творчески боядисване и довършителни работи, обаче, может

Περισσότερα >