Как да си направим Английски Poster легло с балдахин

Как да си направим Английски Poster легло с балдахин . Английски плакат легла с балдахини са в най- величествени домове в Англия или в домовете на колониалните къщи в Съединените щати. Те са красиви , както и практична, тъй като могат да се направят своите завеси спално около леглото, за да пази от студа на нощта. За простота , плановете тук са за кралица размер легло с височина 84 инча, но можете да промените размера на леглото, когато изграждането на вашия собствен модел . Инструкции
Foundation

1

Rip на ¾ инч шперплат на шест парчета, които са 7 7/8 инча на дължина от 8 метра. Използвайте това, за да се направи база за английския четири плакат легло с балдахин , който измерва 75 ¼ инча от 44 ½ инча. Butt присъединят парчета заедно , така че те да образуват твърда подкрепа , на която матрака ще почива .

2

Добави скосен слой от ¾ инч работи шперплат към основата , за да скриете ръбовете на шперплата . Готовите измерения на базата ще бъдат 7 7/8 инча на 46 инч с 76 инча. Наем 3

Форма две плоскости от шперплат , които са ¾ инча на 30 инча на дължина ¾ 87 инч . Те ще почиват върху основата и ще го припокриват с 8 инча на двете страни , както и в предната част на леглото.
Продажба, покупка, Четири публикации

4

Избор някои дърво това е от 13/16 инча дебелина . Това дърво може да бъде твърда или нещо по ваш избор.

5

Нарежете дървото надолу до 5 инча на дължина 83 ¼ инча , както и още четири парчета, които са 5 от 13/16 инча на 83 ¼ инча дълго.

6

Поставете ги върху работата си пейка, и да се подготви то за дюбел или бисквити фугиране .

7

добавите детайл , като свитък , в Външните ръбове близо до върха на четири части . Това не е задължително . Започнете детайлите около 5 инча от върха на гредата.

8

Залепете парчета заедно , така че те са челно съединен , като се уверите, те са абсолютно площад пред тях затягане .

9

Rout тях да даде някаква закръгленост тяхната форма .

10

Създаване indentions нарези в ъглите на платформата , която секцията, където на шперплата се простира извън базата. По време на окончателното сглобяване , добавете дървени блокове, за да допринесе за подпомагането на прорезите и длъжностите .

11

Използвайте 2 - инчови контра потънал винтове за закрепване на длъжностите към основата на английския стил, четири плакат легло с балдахин на .


Горна и долна престилка дъски MarketBook.bg: 12

Изберете дизайн за вашите пола дъски. Това може да се превъртат , но се опита да запази най-широката част на проекта в рамките на определен периметър, като 6 ¾ инча ширина . Това е в крайна сметка зависи от вас.

13

Създаване на шаблон с дизайна и да го използвате, за да изрежете четири горни пола дъските.

14

Нарежете някои 13/18 инча дървен материал в пола табла , и се нарязва на превъртат дизайна , който сте избрали в дъските. Направете горните дълги поли за главата и крака на леглото 50 ¾ инча и дълги за страните 75 ½ инча .

15

Sand ръбовете на горните пола дъските и се подгответе краищата за бисквити фугиране . Залепете отгоре полата борда за главата дъската на мястото на главата на леглото , между гредите . Е.
16

Направете дъното пола, която е с дължина , която ще се поберат между гредите 50 ¾ инча , но се уверете, то 6 ½ инча ширина . Може да се наложи да премахнете някоя от длъжностите, за да го залепят на място, след това замени на поста .

17

Поставете горната част на полата дъски между постовете в главата и крака на леглото и лепилото и съвместни тях на място. е.
18

Fit топ пола табла в място от двете страни , като им съединяване с дюбели , след това поставяне на винт диагонално през полата в гредата.

<Бразилски> таблата

19

Изрежете парче за таблата , който е дълъг 35 инча и ще се простира нагоре от шперплат на платформата на топчета . От 20 инч или така ще бъдат обхванати от матрака , той е до вас дали имате панел, който е завършен за по цялата ширина на дъската.

20

Form 12 парчета от 5 1/16 инчов широк дървени парчета.

21

Lay дъските върху работната маса и ги сложете заедно с " V - бразда и топчета " мода с хлабави бодли . Използвайте обилно количество лепило , и ги стегнете заедно.


Crown Пола и Top Frame

22

Изрежете четири парчета, които са от 13/16 се придвижиха от 5 ¾ инча от 89 5 /8 дълго. Пригответе ги за челно съединяване.

23

Clamp и лепило полата на венец на горната част на рамката.

24

Направи пола корона пиеси за върха от рязане 13 /16 инча от 2 ¼ инчови парчета. Оформете ги с помощта на рутер , и митра краищата , така че те точно ще се срещнем. Съхранявайте край площада, където тя отива срещу леглото. Закрепете ги с винтове, за да помогне при демонтаж на английски стил четири плакат навес стил на леглото трябва да ви се наложи да го преместите . Подробностите за този проект са до вас.

25

Добави хонорар съвети към долната страна , и ги монтират с в място с бик носове и лепило.


Довършителни щрихи

26

Добави декоративни детайли на четири ъгъла на леглото като ботуши .

27

Инсталирайте две ботуши от двете страни на таблата и скосен ботуши на целият бивш фронтове по публикациите . Те помагат да се скрие винтовете и ги прикрепете с винтове.

28

Изберете ½ инч от 13/16th инчов корнизи и халс пред всякакви шперплат ръбове.


Wood Finish

29

Използвайте петно ​​, което има маслена основа.

30

Покрийте с паста восък.

31

Нанасяйте восъка когато е необходимо.

32

Избирам плат за вашия балдахин и завеси легло и да ги обесят.

Как да Пребоядисвам на Хладилник

тенденции интериорен дизайн се променят често , оставяйки ви с уреди , които изглеждат вън-на- дата , но все още се движат много . Вместо да хвърлят стария си хладилник в продължение на най-новите сти

Περισσότερα >
Как да тъкат Corn люспа Стол Седалки

Антични прилив седалки столове добавят старомодна нюх към страна декориране схема . Царевични люспи традиционно са били използвани в южната част на Съединените щати за пробив седалкови места , тъй кат

Περισσότερα >