Home & Garden >> у дома градина >> Hobbies >> Мебели Осъществяване >> Content

Как да използваме Mirror като Таблата

Как да използваме Mirror като таблата . Може би вашата спалня липсва определен JE NE ВОИ Quoi , а вие искате да го съживи . Един готин и евтин идея е да се използва като огледало табла . Инструкции

1

Измерете пространството зад леглото си , където искате да инсталирате на таблата , и се огледай внимателно останалата част от обзавеждането на помещението . Вие искате да сте сигурни, че се създаде нещо, което ще се впише в останалата част от декор на стаята , а не създаване на нещо ново , около които трябва да ремонтирам стаята си (освен ако това е вашето намерение ) .

2

Решете какъв вид огледало бихте искали да използвате за таблата на леглото си . Различни стилове са на разположение , като например такива с сложни , позлатени рамки , сребърни рамки, такива с различни форми като квадрат или кръгове , като в един Ван Ейк е " Arnolfini Брак . "


3

Отидете в обратната посока , и да изберете огледало, което е абсолютно ясно , и да го използвате като шаблон , за да създадете нещо сами. Можете да ецване на проекта в огледалото , като инициалите на себе си и вашия любим човек ; можете да рисувате по краищата ; или можете да натопи огледалото себе си.

4

Pick много малки огледала и ги монтирате в каквато и конфигурация да изберете върху парче завърши дърво. Дървесината не трябва да бъде обширна - просто един лист от шперплат нарязани на размера , който искате да направите фина поддръжник за вашите огледала. Или, може дори да покрие шперплат с кърпа , след това залепете огледалата в горната част на плата .

5

Hang огледалото на място, така че тя се превръща в таблата по ваш избор. Може да откриете, че огледалото създава повече светлина в стаята си и дава илюзията за повече пространство .


От:http://bulgarian.98905.com/hobbies/furniture-making/1019114869.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.