Как да се изгради един Shaker Style Bed

Как да се изгради един Shaker Style Bed . На клатачки са известни със своите дървообработващи умения и мебелите са направени. Няма нищо доста като чисти , елегантни линии на мебелите Shaker . Това eHow разполага планове за пълен размер легло . Можете да промените плановете за да се побере каквото матрак размер искате. Нещата ще трябва
One табла дъска 11/16 инча на 203/4 инча на 563/8 inches
One степенка дъска 11/16 инча х 135/8 инча х 563/8 й.
Две таблите мнения 2 инча х 2 инча х 321/4 in.
Две степенка мнения 2 инча х 2 инча х 261/4 in.
Две странични релси 11/16 инча х 3 в . х 761/2 in.
Две ogees за таблата завършва 11/16 инча х 5 инча х 12 инча
Две ogees за степенка завършва 11/16 инча х три инча х 10 инча <Бразилски> Две ключалки едно инча х 25/16 инча х 76 инч
Петнадесет летви за 3/4 инча х 4 инча х 541/8 in.
Тридесет дюбели (за летва щифтове ) 5/16 инча X 11 /2 инча
Четири шестнадесетичен - болтове с гайки и шайби
Four болт дупка обхваща 11/4 инча х 13/4 инча х 1/4 in. дебел
# 6 х 15/8-in . винтове , както е необходимо
# 6 х 3/4-in . roundhead месингови винтове , както е необходимо в
Покажи повече инструкции
таблата и степенка

1

Mill късове за таблата и на таблата в талпи .
<Бразилски> 2

Залепете парчетата заедно, ако използвате няколко дъски , вместо на един . Направете размерите на дъската , която сте създали чрез залепване по-голям , отколкото трябва да бъде , когато изграждането на Shaker стил легло .


3

Нарежете таблата и таблата на размерите имате нужда. Бъдете внимателни, за да се направи всичко, паралелно и квадрат.


Създаване на шипа на MarketBook.bg 4

Нарежете дъската за таблата и на таблата на леглото с помощта на фрезоване жига , така че да направи раменете на двете страни на дъските . Направете два шипа от всяка страна на главата и крака дъските.

5

Plan коя част на щифта , който ще остане и коя част ще се превърне в ¼ от инча хълбоци .

6

Използвайте банциг , за да премахнете и изреже далеч от дървото , създавайки задницата така че шипа са оставени .


създаване на криви в табли и стъпенки в
7

Начертайте кривата на върха на таблата и таблата . Тази крива може да бъде елипсовидна или просто една проста крива. Това можете да решите , когато правите Shaker стил легло .

8

Използвайте банциг за намаляване на кривата. Уверете се, че изрязани точно над линията , оставяйки надбавка .

9

Smooth ръба използване на шкурка или дори ренде .


Отрязването на дограма за краката <Бразилски>
10

нацепи дърва за размерите, определени в списъка с материали.

11

Отбелязват mortises за таблата на леглото , таблата , и страничните релси на леглото на Shaker стил . Не забравяйте да поддържате краката симетрично и не са идентични .

12

Mark където секциите останат площад в горната и долната част на краката .

13

Създаване на mortises за страничните релси 9/32 инча дълбоки с гмурване рутер във връзка с mortising блок . Нарежете mortises за таблата и таблата 9/32 инча дълбочина , след това да ги отреже на дълбочината на 1 5/8 инча.

14

Пробийте counterbores които са ¾ инча в диаметър и 3/8 от инча дълбоки. Това ще бъде за болтовете за преспиване извън краката . Нарежете 5/16 инчови дупки в центъра на ounterbores за 5 ½ инча шестнадесетичен болтове, които ще се използват за закрепване на краката. Опитайте пробиване от двете страни на крака , за да се уверете, че можете да получите в дупката точно прави.


Завъртете краката в
15

Нарисувай модели за краката на ¼ инч дебелина , 2 ½ инча широки парчета шперплат , като се уверите, вие чертаете криви , които са на върха и на дъното на legs.Make -сигурно ви включва точките , където ще бъде различна дълбочината на среза , докато кракът е на струг, като както и вариациите в модела .

16

Задайте парче дърво за всеки крак на вашия струг .

17

състояние на покой инструмент , така че можете да отрежете дъното на крака първия . Включете го с ръка, за да се уверите, че останалата инструмент няма да попречи на крака да се върти .

18

Използвайте грубо изнудване за намаляване на горната и долната част на крака в цилиндъра . Уверете се, че да останеш ½ инча далеч от квадратни секции на крака. Почистете участъка между квадратните и цилиндрични секции с изнудване . Скосяването трябва да стоят срещу крака , тъй като се върти .

19

Прехвърлете марки , които сте направили върху модела на крака , и нарязани прорези в крака , тъй като се върти с инструмент раздяла.

20

Следете количеството, което изрежете с вашите апаратчета . Опитайте се също да запази кривите дори и най-близо до това, което е маркирано върху модела , колкото е възможно . Mark преходи с длето .

21

Sand крака с груба шкурка първо , тъй като е предене , след това да си проправите път към по-гладки песъчинки . Бъдете внимателни, да не се пясък някоя от подробностите по краката , които сте създали .

22

Вземете шепа талаш и го използвате, за да излъска на крака , тъй като се върти . Свалете отпадъци на върха с трион и използвайте шкурка, за да го дам, е крайна форма. Дръжте лицата на квадратни секции плосък с равнина .


Сглобете таблата и степенка

23

Използвайте рамото самолет до отрежете шипа на таблата , така че получи плътно прилепване .

24

Залепете таблата и таблата , като се уверите, ще ви постави лепило в дълбоките mortises , но не и задницата .

25

скъсете шипа ако необходимо.


Странични релси и лайстни на MarketBook.bg: 26

Mill дъските , които са широко 3 инча , докато те са плоска и гладка.

27

напречен срез на дъските така че те са дълги 77 ½ инча.

28

Използвайте ръката самолет за изглаждане топ ръбове на релсите .


Добави арабска Blocks <Бразилски>
29

Направете четири арабска блокове, които са 5 см дълъг за таблата и 3 инча за таблата . Опитайте се да ги обвържат с цвят обява зърното на релсата .

30

срещата на зърно в края на арабска с релсата .

31

Съвместния долния ръб , правейки я гладка и права .

32

Създаване на блоковете за таблата на леглото на Shaker стил с дължина 12 ½ инча и степенка блокове 10 ½ инча дълго. Нарежете друг за щифта , който е дълъг ¼ инча.

33

Построява се проект за арабска , както и използването на банциг да го изрязани . Загладете ръбовете с помощта spokeshaves , както и стъргалки и шкурка .

34

Line блоковете с краища на релсите " , и да ги лепило на мястото си. Нека лепило сухо .

35

Нарежете на релсите , за да си завършен дължина 76 ½ инча.
Продажба, покупка, мъниче шипа

36

Създаване мъниче щип рамо с помощта на рутера .

37

Форма на върха рамото чрез рязане далеч някои от щифта .

38

Използвайте длето да щифта като флъш като можете да го направите с повърхността на shoudler си . Наем дупки за болтове и гайки Легло MarketBook.bg: 39

Mark 2 ½ инча от дъното на релсата за дупките на болтове . в
40

Използвайте 3/8th малко инчов бормашина да пробия от края на релсата е . A doweling жига може да ви помогне да направите дупка по-точни.

41

Разширяване на дупката , ако е необходимо , но го правят на ръка.

42

Направете вдлъбнатина за гайката. Смятате тис с бормашина или рутер , а след това с длето . Тя трябва да бъде центриран върху дупката болт с 3 ¼ инча от рамото на железопътния транспорт . Наем Кнехтове за релси MarketBook.bg: 43

опитайте се да изберете дърво, което съответства на зърно и цвета на релсите .

44

Нарежете зацепките да са с дължина съвпада с тази на шипа в страничните релси .

45

Sand външните ръбове , докато те са гладка.

46

Пробийте пилотни дупки за # 6 от 1 5/8 инчови винтове, които ще използвате, за да прикрепите зацепката към страничните релси . Направете това от дъното , 5/8 от инча от ръба , и ги пространство на всеки f4 инча , когато правите Shaker стил легло .

47

Добавете повече дупки в началото лицето на зацепката за дюбел щифтове, които ще проведат летвите . Направете дупки 5/16th инча в диаметър и ¾ инча дълбоки . Space тях на всеки пет инча и се уверете, че те са 5/8th от инча от вътрешен ръб на зацепката се . Започнете да ги пробивате 2 ½ инча от всеки край .

48

Сложи малко лепило за дърво в дупките и поставете 5/16th от инча до 1 ½ инча дюбел . Направи знак , че това е 1/16 сантиметра от външния ръб на зацепката към марка , където ще залепите релсата .

49

Използвайте лепило върху долната страна на железопътния транспорт , като се уверите, че не излизат извън външния ръб . Поставете релсата на зацепката , тя се редят на опашка за марка сте направили , и се уверете, че това е флъш на краищата . Тя скоба.

50

Поставете винтовете , като внимавате , че релсите и зацепките не изместват .


Bolt Hole Covers MarketBook.bg: 51

Cut болт дупка покрива до размер, използвайки ½ инчов дърво. Вие може да ги направи овали или правоъгълници , които са един 6.2 -инчов с една 11/16 .

52

Sand ръбовете , докато те са гладки, а след това оформя конус ръбовете с шкурка или самолет. <Бразилски> е. 53

Направете малък от 9/64 от инча дупки в върховете на капаците на отворите за болтове . Направете 5/64 инча пилотни дупки в краката , да ги пробивате 3/8 от инча над дупката, която ви counterbored .

54

Използване # 6 от ¾ месингови болтове с кръгли глави , за да се осигури болта дупка корици за леглото на Shaker стил . Наем Къщи ламели MarketBook.bg: 55

Използвайте клен , когато правите летвите за леглото. Нарежете ги на ¾ инча и 4 инча широк .

56

Поставете леглото заедно, за да се уверете, че можете да получите точната дължина те трябва да бъдат.

57

Добави резки към завършва с рутер на банциг .

58

Задайте летвите в място над конусните щифтове , след това определя вашия матрак .

Как да четем Air Purifier Отзиви

Не всички пречистватели на въздуха пречистват въздуха по същия начин . Ако сте в пазара за единица , това е най-добре да прочетете ревюта пречистване на въздуха , преди да се удари в магазина. Безприс

Περισσότερα >
Как да Cane председател Back

председател боят с пръчки е често срещана техника, мебели - сграда, използвана , за да се даде столове , маси и други парчета ракита -подобен вид. Има два метода за стол бой с пръчки . Първият метод в

Περισσότερα >