Как да Reupholster Patio Мебели

Как да Reupholster Patio Мебели . Patio мебели възглавници стоят до много злоупотреби от слънцето, водата и обща експозиция към външния свят . Дори най-добрите възглавниците в крайна сметка ще започнат да избледняват , откъснете и съборят . Претапициране възглавниците на патио мебели има смисъл , тъй като рамки остават в добро състояние в продължение на много години . Знаейки как да инсталирате нови кориците прави този голям направи си сам project.Things ви е нужно
Fabric е. възглавница пяна
Razor нож
Staple пистолет MarketBook.bg: Покажи повече Инструкции

1

Изберете капаци в плат , предназначени да издържат на елементите. Canvas е популярна опция, която се държи добре на силите на природата и е лесна за почистване .

2

Развийте възглавницата от рамката или освободите модула на кука и контур , ако слушалките не са хлабави . Премахнете всички щифтове или скоби и измерване на дължината и ширината на мебели вътрешен двор .


3

Нарежете пяна по дължина с помощта на бръснарско ножче върху твърда повърхност, като например гараж етаж . Test поберат пяната и да направи корекции , изисквани от внимателно изрязване с нож като бръснач .

4

Спред плата навън и поставете пяната и дърво дъното или обратно на мястото му . Издърпайте тъканта около пяната и маркирайте мястото, където парчетата отговарят . Изрежете тъканта по размер и да го изложи на стабилна повърхност .

5

Поставете подкрепата на възглавница и дърво в центъра на тъканта и сгънете капака, докато на върха и отстрани са бръчки свободни и прав . Staple тъканта на подкрепата на дърво с щапелни пистолет , работи пътя си около възглавницата . Изгладете всички бръчки като отидеш и поставете нови тапицира отново възглавницата в рамката. Закрепете възглавница на мястото си , ако е необходимо и да се насладите на ден във вътрешния двор .

Какви са причините на Garbage за обезвреждане Clunking Когато Спирането

? Изхвърляне на боклука , понякога се нарича обезвреждането , е кухненски уред, монтиран в рамките на вашата мивка. Хранителните отпадъци се поставят в камера, съдържаща маховик и работни колела . Ког

Περισσότερα >
Как да направим един рога Герб Rack

Антлърс могат да направят за много интересни закачалки . Ако имате няколко еленови рога , разположена около , или сте си купили някои по интернет , сложете ги да използват добре , докато ги показва въ

Περισσότερα >