Home & Garden >> у дома градина >> Hobbies >> Мебели Осъществяване >> Content

Как да вземем Дърва за чекмеджетата

Как да вземем Дърва за чекмеджетата . Когато сте изграждане на скрин, бране на правото дърва за чекмеджетата е важно , защото фронтовете на чекмеджетата са видими. Те могат да създадат изявление или слее инча Това е до вас да се реши какъв вид декориране изявление желаете да направите . Инструкции

1

вземе решение за бюджета . Ако вдигнете пленер дървесина, като бор, за случая на тоалетката , а след това можете да сложите повече пари в по-скъпо дърво, като кленов птичи поглед , къдрав явор, череша , орех и повече за чекмеджета на скрин .
< Бразилски> 2

Съхранявайте цялостния дизайн на скрина в предвид, когато те взема дърва за чекмеджета на скрин . Ако скрина е много ясно , а след това вероятно ще трябва да помисли за дърво с по-фин зърно. Ако проектът е по-сложен , а след това на зърно на дървесината за чекмеджета скрин може да бъде сложен също .


3

Вземете топка за скрина . Това е важно , защото , ако ще да рисува гардероба , така че няма да видите на зърно на дървесината , можете да използвате шперплат за чекмеджетата и никой няма да разбере нищо .

4

Обърнете парче дърво скрин случай с теб до магазина, за да изберете най-подходящия дърва за чекмеджетата на бюфета . Това е особено удобно, ако ще да бъде смесване видове дървесина , както и контрастиращи зърна.


От:http://bulgarian.98905.com/hobbies/furniture-making/1019114863.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.