Как да се изгради един Lingerie Chest

Как да се изгради един Lingerie ракла. Повечето жени не разполагат с достатъчно пространство, за да се мотае и правилно съхранение на тяхното бельо и други деликатни дрехи . Изградете свой собствен бельо в гърдите от стара мебел , и освободи някои от гардероба ви и скрин чекмедже пространство за други елементи облекло . Инструкции

1

Огледайте се за един стар скрин или пуловер гърдите употребявани човека. Обикновено можете да намерите един стар , евтин парче на мебели, които ще работят перфектно за новия си бельо в гърдите с няколко промени. Вие също може да закупите в гърдите на оформяне, или недовършена част от обзавеждането ви можа да отбележи за да съответства на останалата част от вашата спалня декор.

2

кухи гърдите чрез премахване на всички чекмеджета или рафтове от вътре . Вие може да искате да запазите в началото или най-долното чекмедже или рафт за по-малки елементи, като например найлонови чорапи , сутиени или чорапогащник . Премахнете дяловете на дърво , които работят през гърдите , или обезпечи парче дърво или панела от всяка страна, за да се създаде гладка повърхност .


3

Направете или закупуване на бар или прът за окачване деликатен нощници и бельо ; почти всичко ще работи . Я закрепете към вътрешната горната част на гръдния кош , оставяйки достатъчно място за закачалки за да се побере лесно.

4

Помислете за използване направи-си -сам тоалетна организаторите да отложат гърдите издълбана . Можете да закупите парчета , включително бар и кошчета за дрехи , за да се поберат всяка област и създаване на по- персонализирани бельо в гърдите .

5

Завършете вашето бельо в гърдите с предпазни скоби и поставянето на врати. Можете да закупите врати, за да се поберат , или се изгради и да завърши на вратите за да съответства на гърдите. Ако планирате да използвате вашето бельо в гърдите в съблекалнята ви , оставете гърдите отворена.

Сигнал не работи на Series 70 сушилня

Кенмор Series 70 сушилни имат сигнал или таймер, който аванси чрез цикъл на сушене . Ако сигналът на сушилнята не работи, сушилнята ще работи неефективно и дрехи няма да изсъхне правилно . Тъй като си

Περισσότερα >
Old -Time председател на вземане на занаятите

Много хора , които се наслаждават декоративни и функционални съдове за работа да се насладят на мебели проекти за изграждане , защото парчета мебели правят творческа и артистична изявление , като съще

Περισσότερα >