Как да премахнете мехурчета от полиуретан Finish

Усилията да се бои, една част от обзавеждането може да изглежда съсипана , когато полиуретана мехурчета при сушене. Обикновено , полиуретан покритие мехурчета , защото той е бил приложен неправилно. Не съществува реален пряк път за отстраняване на този проблем, но за опесъчаване надолу мехурчетата в полиуретан покритие и повторно прилагане на покритието е ефективен начин за справяне с проблема и да спаси част от обзавеждането . Нещата ще трябва
220- песъчинки шкурка
Soft парцал
Paintbrush
полиуретан покритие на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Sand надолу слоя полиуретаново покритие , докато мехурчетата изчезнат . Уверете се, че да се прилага минимално налягане на шкурката , така че да не се съблича повече на финала , отколкото е необходимо . Ако източване отива твърде дълбоко , това може да доведе до неравна повърхност на парче на мебели , когато на финала се повтаря .

2

Четка шлифован повърхността с мек парцал , за да се отстранят всички песъчинки и мръсотия . Тези частици биха могли да попаднат във повтаря финала, съсипват външния вид .


3

Напълнете дълбока чаша до половината с топла вода. Поставете четката в чашата. Bubbles ще се появяват изпод четина на четката ; изчакайте бълбукането да престане и премахване на четката от водата. Изстискайте четката нежно , така че влакната са все още влажни , но не напоени .

4

Нанесете един слой на финала полиуретан с шлифован зона със светлина, бавни движения . Не прекалявайте четка района , тъй като това може да доведе до повече мехурчета или четка марка .

5

Изчакайте мястото да изсъхне напълно и след това се проверява за мехурчета. Понякога мехурчета , които се показват в мокро покритие свиват или изчезват , тъй като изсъхва . Ако все още има мехурчета в сухо финала , повторете този процес или да се съблича цялото парче и го завърши отново.

Как да отблокирате Garbage Изхвърляне

Когато на боклук получава спря , тя може да изглежда най-лесно да се обърнат към телефонния указател и се обади в водопроводчик . Въпреки това, много въпроси за обезвреждане на битови отпадъци могат д

Περισσότερα >
Как да направите своя собствена Billiard Felt

Повечето играчи басейн никога не се замислят за гладка повърхност , обикновено зелено или синьо, покриваща върха на билярдна маса . Меката тъкан се усеща , относително евтин вид на вълна , която обикн

Περισσότερα >