Как да се изгради удобна Bench

Можете лесно да тапициране с твърд покрив пейка или стол . Пейки , които се използват за поставяне на обувки могат да бъдат направени много по-удобно чрез добавяне на плат и подплата на дървесина седалка трудно. Актуализиране на външния вид на една стая с добавяне на нови тъкани на парчета на мебели , включително пейки. Използване на прости инструменти , можете да добавите към стойността и комфорта на една пейка , която се използва за сядане чрез добавяне подплатена възглавничка за дървения top.Things ви е нужно
Ножици
Hammer е. Ролетка <Бразилски> Тапицерия плат
Fabric гвоздеи или скоби
Fiber подложка ( памук или синтетични)
Wood пейка

Покажи повече инструкции

1

Измерете и изрежете тапицерия плат , така че не е достатъчно, за да се мотае над горната част на работния плот, и да има най -малко 2 инча надвес последните дъното на плочата на седалката. Платът ще бъде прикрепена към долната страна на седалката на пейката , така че бъдете сигурни, че имате достатъчно плат над окачване за отразяване на пълнежа , които ще бъдат бутане тъканта от горната част на седалката на пейката .

2

щапелни край на тъканта към долната страна на едната дълга страна на работната маса . Дръжте плата направо, както ви щапелни този плат на седалката. Тя ще се запази плат направо на върха на седалката , когато пълнени . Сгънете ъгъл под късата страна дължината на плата , и скобите към долната страна на седалката. Знаеш ли да има " L " телбод върху седалката. Включете ъгъл , сгънете плата под , и да го приложи към останалата дългата страна на седалката на пейката .


3

Stuff пространството с фибри попълване между горната седалка и плат покритие . Запълнете пространството с достатъчно пълнеж , за да създадете твърдостта на възглавницата , която искате да имате за седалката. Пълнежът ще стане по-трудно да вмъкнете като го изпълва . След това ще отнеме не повече пълнене, приключва със запечатването на възглавницата по всички краища.

4

Staple останалата плата към долната страна на седалката на пейката , за да запечата плънката тъкан във вътрешността на възглавницата . Сгънете оставащия ъгъл под . Staple затвори отвора на плат, който беше изпълнен с попълване , за да създадете тапицирана подложка за седалката на пейката .

5

Нарежете останалата тъкан извън скобите . Довършителни работата е важно да се запази парче търсите професионално направено . Подстригване на тъканта в близост до скобите , и тя ще се скрие начина тапицираната възглавницата е създаден .

Какво е най- тел размер за Oil Delonghi Space Нагреватели

? DeLonghi , малък производител на уреда със седалище в Италия , се отличава с изключително атрактивни създаване , стилни потребителски продукти . Индустриална директор дизайн на компанията , Giocomo

Περισσότερα >
Как да се изгради понтон Седалки

A понтон лодка е малка лодка , използвана за развлекателни цели ; това обикновено се поддържа от две понтони . Състоящ се от плоска палуба , понтонни места са обикновено допълнение към тези лодки , та

Περισσότερα >