Как да се изгради една Абажур

Лампи са чудесен аксесоар за всяка стая . Освен просто е функционална за отклоняване на светлината , абажур може да се направи с някои декорации , прорези , цветове и форми, за да се открояват за всяко място. Създаване на ваша собствена фигура не може да бъде забавно и invigorating.Things ви е нужно
Metal тел
Fabric
картон
украса
Fabric палец
Клещи
Ръкавици
Glue <Бразилски>
Показване повече инструкции

1

Начертайте скица на дизайна , които бихте искали за абажур . Използвайте вече в стаята на парчета и списания за вдъхновение.

2

Измерва се площта на лампата ще бъде , за да видите колко много място има. Решете колко голям абажур ще бъде в зависимост от наличното пространство.


3

Трансфер на материала на абажура ще бъде направена от . Традиционните абажури могат да бъдат изработени от плат, тежка хартия , пластмаса, метал или дърво .

4

Планировката формата от вашия материал. Традиционната конус форма е кръг с център кръга изрязани . Изрежете шева от вътрешната окръжност на външния кръг в права линия, ако тя ще бъде прикрепена към по-здрави материали , като картон.

5

Добави декорации или цветове на материала, който ще бъде използван . Ако материалът трябва да бъде боядисана , като плат , направете тази стъпка сега.

6

Изрежете парчета за дизайн. Използвайте ножици за плат или хартия , рутер за дърво, бормашина за метал или X - Acta нож за пластмаса.

7

Направи опори да държат абажур около крушката . Метални жици могат да бъдат използвани , като един стар тел закачалка . Използвайте клещи и ръкавици, докато огъване тел във форма.

8

За крехки материали , да добавяте палец като плат палец , така че ще запази формата си.

9

Прикрепете абажур материал да поддържа . След това поставете върху крушката .

10

Добави някакви последни декорации, като аксесоари , бои , щифтове, блясък , или шият Добавки.

Проблеми с Сушилня С Range Outlet

Повечето битови уреди използват стандартния 110 - или 120 -волтов схема за захранване . Въпреки това, търсенето на електрическа печка и електрически дрехи сешоар повече мощност и изискват специализира

Περισσότερα >
Как да Залепете Felt до Бижута Box

Дали са прави кутия за бижута , възстановяване на собствения си, или да помогнете на децата си да направят малко по един за себе си , добавяйки, филц помага да го правят да изглежда по- престижна и пр

Περισσότερα >