Как да се бои от Antique Таблица

Красотата на много антични маси е скрита далеч под избелял , износени слой от стара боя или петна . Един наистина прекрасен скъпоценен камък може да бъде само един ден далеч с малко зор и нежни грижи. Продуктите на бои, антична маса , са достъпни и могат да направят процеса проста. Радостта от притежаването на парче на антични мебели е само ожулвания away.Things ви е нужно
гумени ръкавици
Капка кърпа
Paintbrush
Paint стриптизьорка
Plastic стъргалка
Шкурка <Бразилски> памучни дрехи
Минерални духове
Stain
Полиуретанов лак MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Задайте антични таблицата по капка кърпа, за да предпазите пода от Splatters . Дон гумени ръкавици, за да предпазите ръцете си от контакт с химикали.

2

четка за отстраняване на бои в дебел слой върху всички повърхности на масата. Потопете екстра тънка в цепнатини и разкрасяването на антични масата.


3

Оставете стриптизьорката на масата в продължение на тридесет минути до един час, както е режисиран от етикета на продукта. Внимавайте за боята или маса финала да започне бълбука . Scrape разхлаби боя от внимателно с пластмасова стъргалка нож или шпакла . Нанесете втори слой на стриптизьорка върху области, които все още имат някаква боя наляво и остържат отново. Позволете на масата, за да изсъхне напълно.

4

Sand таблицата с фина шкурка клас . Използвайте лек натиск и да се премести на шкурката по посока на линиите на дървото .

5

Изсипете минерален спирт върху чиста памучна кърпа. Избършете таблицата с минерален спирт за да премахнете праха и остатък. Нека масата седи една нощ или докато тя е напълно суха.

6

Използвайте фин косъм четка да рисува или петно ​​на масата. Paint в посока на зърното. Внимателно избършете петната, ако използва този финал , след като е определен за 5 to10 минути или както е указано на указанията на етикета петно ​​.

7

Brush върху слой от сатен палто уретан , ако е бил използван петно да завърши антични масата. Издърпайте четката по посока пистите на зърно . Потопете четката да се прилага уретан превърнати краката и декорации за да се избегне капкови марка . Paint на втори слой от уретан след първия е изсъхнал.

Моите за битови отпадъци, ръна , но няма да Канал

на боклук смила големи хранителни частици , които отиват в канала. Ако твърде много храна се пълнени в капана , извозване на отпадъците може да се запушва . Извозване на отпадъците ще се проведе добре

Περισσότερα >
Инструкции председател бой с пръчки събрание

Подмяна износени тръстика седалката или облегалката на стола на е начин за възстановяване на любимия или реликва мебели. Има голямо разнообразие от бой с пръчки модели , материали и техники , но най-ч

Περισσότερα >