Как да се възстанови Vintage Мебели

Били ли сте направили голяма пестеливост или антикварен магазин Намери и купи ретро мебели ? Може би имаш семейство парче от реколта мебели, които е малко износени . Въпреки че можете да рисувате ретро мебели или напълно го репаратура , тези опции могат да унищожат някои от характера, очарованието и дори стойността на ретро парче. Възстановяване на ретро мебели може да бъде по-бързо и по-лесно , докато все още ви позволява да добавите красива и функционална позиция на вашите home.Things ви е нужно
Wood сапун , като Oil Soap Murphy е. Minwax марка моливи восъчни
Minwax марка оцветено дърво замазка
Howard ReSTOR - а- Finish
Howard Feed -н- Wax е. 0000 стоманена вълна
Мебели за пребоядисване ръкавици
Мека памучна кърпа
Голям буркан
<Бразилски> Показване на още Инструкции

1

Почистете всички повърхности на ретро мебели добре с чиста, влажна кърпа. Използвайте сапун , предназначен за дървен материал, като Oil Soap Мърфи , за да почистите далеч грес или остатък. Отстранете всички хардуер , спестяване на хардуера и винтовете, за да закачите отново , когато сте готови с обзавеждането си възстановяване .

2

Използвайте Minwax восъчни моливи или оцветено дърво кит за запълване на дълбоки драскотини и вдлъбнатини във вашата реколта дърво мебели. Смесете цветове , ако е необходимо , за да получи перфектен мач, за да тона на дърво. Позволете дърво замазка да настроите според инструкциите на производителя , преди да продължите с винтидж реставрация на мебели. Това ще създаде гладка повърхност , когато възстановите винтидж мебели.


3

Изберете цвят на ReSTOR - а- Finish , който съвпада с вашия винтидж мебели. Налейте около 1 сантиметър от продукта в голяма уста буркан. Носенето на ръкавици, натопи фин стоманена вълна в ретро мебели пребоядисване на продукта.

4

Внимателно почистете повърхността с ReSTOR - а- Finish , избършете с зърно на дървесината . Не се изисква накисване , така както ти избърше , използвайте мека памучна кърпа, за да премахнете всички остатъци . Може да бъде необходима , за да се отстранят бели пръстени и други несъвършенства в обзавеждането на реколтата дърво Леко по-голям натиск и зор .

5

Следвайте тази с молба на Хауърд Feed -н- Wax или Citrus Shield Paste Wax , както предпочитате . Wax вашите мебели реколта дърво приблизително на всеки 2 месеца, за да пазят Вашия наново възвърнала финал търси красива.

Split Климатроник Сравнение

Сплит климатици са наблюдавани при повечето системи за жилищни охлаждане и проявяват множество дизайни и компоненти. Какво е общото между тези системи е, че кондензатора и изпарителя бобини са в отдел

Περισσότερα >
Old -Time председател на вземане на занаятите

Много хора , които се наслаждават декоративни и функционални съдове за работа да се насладят на мебели проекти за изграждане , защото парчета мебели правят творческа и артистична изявление , като съще

Περισσότερα >