Изгради своя собствена бебешко легло

С тези стъпка по стъпка инструкции , можете да изгради своя собствена бебе яслите и да спестят пари за други нужди ! Прочетете, за да откриете колко лесно е да се създаде тази съществена част от бебешки furniture.Things ви е нужно
Blueprint хартия
Wood
Stain е. T - ядки MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Първо, вие ще трябва да изберете вида на дървесината , които бихте искали да използвате за себе си яслите . Практически всеки вид дърво ще работи , и вашият избор трябва да вземете вашето климат и използва под внимание. На следващо място, да направи дизайн за вашия яслите на вашия проект на хартия . Можете да го проектираме обаче искате , но може да искате да посетите магазин за доставка на бебето преди време, за да получите идеи за това, което ви харесва . Някои хора обичат да се проследи начина на краката върху парче шперплат и след това го изрежете , така че те да имат модел, който да се използва като отправна точка.

2

Изрежете избрания от Вас дърво в шест дъски, които са дълги около 54 инча. Те ще послужат като релси , така и на краката за яслите . Изрежете действителните краката с вашата мания , и след това да ги пясък надолу и се нарязва всякакви груби ръбове. След това ще искате да направите страничните дъски за яслите , в която се призовава за 51.5 - инчови парчета дърво . Отново се създаде модел и след това създаде реални размери версия.


3

Вземете тези парчета на борда и отрежете летвите . Приблизително 30 се препоръчват за всяка страна , ако искате по- просторен яслите , и те трябва да бъдат широки около 1,5 инча. След като вашият рязане е пълна , да се използва за намаляване на секретни mortises във всяка странична стена . След това е пълна, можете да залепите страните и летвите заедно.

4

И накрая , ще трябва да използвате още дърва , за да панели. Отидете за шперплат , че е 1,5 инча дебелина и да използвате T - ядки , за да яслите регулира по височина . Завържете краката на яслите със скоби , и тест на яслите за сила и издръжливост.

5

Ако желаете , можете да се оцвети яслите във всякакъв цвят , който искате . Оставете го да се проветрява в продължение на няколко дни преди полагане на бебе в него за първи път.

Hampton Bay тавана вентилатор Окабеляване

Начинът ви преведа вентилатор на тавана в Хамптън Bay ще зависи от вида на фен закупите . A стандарт тавана вентилатор е свързан по различен начин от тавана вентилатор с дистанционно управление . Кога

Περισσότερα >
Как да си направим Antique Bench

Антични пейки страни, използвани за да бъде в изобилие в стопански търгове и разходи само за няколко долара всеки . Тези времена са отдавна отминали . Пейки страната са трудни за намиране и когато се

Περισσότερα >