Как да се възстанови на председателя Backs

Възстановяване на облегалката на стола е проект , който може да завърши в рамките на един час . Можете да намерите стари столове в ярд продажби или спестовност магазини и да им даде нов живот с малко плат, щапелни пистолет и малко количество време и усилия. Много пъти кадрите са в добро състояние , но плат покривка е износени или разкъсани , така че хората изхвърлят столовете. Вие ще бъдете изумени колко достъпна е да се превърне един стар стол в едно ново парче на мебели за вашия дом. Нещата ще трябва
отверка
Ножици
на 1 до 2 метра от Fabric е. 1 до 2 метра от Batting
Staple пистолет
Marker
Fabric лепило
<Бразилски> Покажете повече инструкции в
1

премахнете облегалката на стола от рамката на стола. Обикновено , вие ще трябва да се премахне 05:56 винтове или малки гайки и болтове , за да се постигне това . Постепенно се прилага налягане, за да ги включите , като внимавате да не " лента " винтовете. Стол гръб често се състоят от две части ; една основна част, която е обърната към предната и тънък покритие , което се вписва срещу гърба на основния документ и е предназначена за прикриване на скобите и плат ръбове , които са видими от покривалото .

2

Измерете размерите на главния стол гърба. Добавят се пет инча до цялостния периметър и се нарязва на две отсечки от плат и един участък от вата за да се побере това измерване . Не е необходимо да се премахне материал в момента , покриваща облегалката на стола , освен ако не е в лошо състояние .


3

Lay едно парченце плат, с лице надолу върху равна повърхност. Поставете нарязани вата в горната част на плата. Поставете главния облегалката на стола с лице надолу в горната част на центъра на вата .

4

Започнете от едната страна и сгънете плата и вата над облегалката на стола и важен за местоположението, започващо в центъра на сгънатата страна и работи пътя си към всеки ръб. Тъканта трябва да се стегнат , но не натоварва , тъй като обхваща облегалката на стола . Повторете този процес за всички страни на облегалката на стола , като внимавате да не се прикрие дупките където винтове или болтове ще прикрепите отново на стола.

5

Поставете тънък обратно с лицето надолу на върха на останалата кройката участък от плат. Вие не се нуждаят от вата за тази настилка. Поставете маркер през дупките на тънък гърба , където ще бъдат поставени на винтовете за повторно свързване . Извадете тънък гърба и направи малък разрез в тъканта , където ще бъдат поставени на винтовете . Сменете тънък гърба и дръпнете отрязана тъкан през отворите . Прикрепете дръпна плата с тънка гърба с телбод или плат лепило. Сгънете тъканта над краищата на тънък гърба и прикрепете с телбод .

6

Поставете главния облегалката на стола с лице надолу и пуснете светлината топчета от плат лепило два инча от ръба по целия път около периметър . Поставете тънък облегалката на стола с лице нагоре на върха на главната облегалката на стола , като внимавате да се подредят на отворите за винтовете.

7

Поставете винтовете чрез стол рамката и след това през тънката страна на възстановения стол гърба. Затегнете винтовете до облегалката на стола приляга плътно към рамката .

Как да почистите екрана Vent на вратата на миялна машина

A миялна машина е модерно удобство , че много хора не могат да направят без , като зает темп на съвременния живот оставя малко време за миене на чинии в мивката. Всички миялни машини имат вентилационн

Περισσότερα >
Как да се изгради своя собствена Ball Pit

ямата топката е любима атракция за много младежи, на детската площадка , но тя също може да бъде хигиенично кошмар. Ако не може да понесе мисълта, че вашето малко един gallivanting за гигантски общинс

Περισσότερα >